Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Νικηφόρου στη σειρά

1097

Ο Νικηφόρος έχει απασχολήσει αρκετά τους τηλεθεατές στα τελευταία επεισόδια Άγριες Μέλισσες, με πολλούς να αναρωτιούνται για το ποιο θα είναι το τέλος του στη σειρά.

Πράγματι, ο χαρακτήρας αυτός κατάφερε να γίνει από καλός κι αγαπημένος, σε μισητός. Έχει διχάσει πολύ την γνώμη του κοινού, καθώς κάποιοι τον καταλαβαίνουν και τον υποστηρίζουν, ενώ άλλοι εξοργίζονται και τον κατακρίνουν.

Πράγματι, ξεκινάει μία νέα περίοδος για τον Νικηφόρο που ξέραμε έως σήμερα. Ο κόσμος του έχει αλλάξει, γεγονός που αποδεικνύεται, όχι μόνο από την ψυχολογία του, αλλά και από την εμφάνισή του. Ποια θα είναι η συνέχεια και ποιο το τέλος που θα έχει ο Νικηφόρος Σεβαστός στις Άγριες Μέλισσες και πώς θα εξελιχθεί η ιστορία;

Η επιμέλεια του παιδιού

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, μπορεί ο Νικηφόρος να κερδίσει την πρώτη μάχη για το παιδί, στο τέλος, όμως, ο μικρός Σέργιος θα μείνει με την οικογένεια Σταμίρη, στις Άγριες Μέλισσες. Ο πρωταγωνιστής θα εξοργιστεί, βλέποντας την πρώην σύζυγό του να φτάνει στα άκρα. Θα αναγκαστεί να ομολογήσει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου, οδηγώντας τις Σταμίρη στο “σκαμνί” του δικαστηρίου.

Βέβαια, κανείς τους δε μπορεί να προβλέψει την συνέχεια. Όπως έχει αναφερθεί και από δημιουργούς και συντελεστές, στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όλοι οι χαρακτήρες θα φτάσουν στη λύτρωση. Όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και όλοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Τα εγκλήματα των Σεβαστών θα βγουν στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα οι αδελφές Σταμίρη να φαίνονται ως η μοναδική λύση για το παιδί.

Ο μικρός Σέργιος περνάει στα χέρια της μητέρας του και μεγαλώνει μαζί με την Ασημίνα και τη Δρόσω. Το διαζύγιο βγαίνει, με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να απομακρύνονται οριστικά κι αμετάκλητα ο ένας από τον άλλον.

Το τέλος πλησιάζει

Βέβαια, το τέλος που θα έχει ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες δεν οφείλεται μόνο στην απώλεια του παιδιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γ. Παπανικολάου στο TV24, ο Νικηφόρος τα χάνει όλα. Όπως έχει αναφερθεί, ο Δούκας μαθαίνει πως εκείνος τον είχε προδώσει στο παρελθόν με τον συνεταιρισμό και την βιομηχανική μονάδα.

Ο Δούκας, όπως έχει αποδείξει, δε διστάζει να δείξει το εκδικητικό του πρόσωπο, ακόμη και στα παιδιά του. Έτσι, αποκλείει τον Νικηφόρο από την περιουσία, αφήνοντάς τον στο έλεός του. Από ισχυρός, δυναμικός και στοργικός, ο Νικηφόρος θα βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη και απόγνωση. Όλοι θα του γυρίσουν την πλάτη, με μοναδικό σύμμαχο την Μυρσίνη. Με βάση το TV24, μόνο εκείνη θα μπορέσει να απαλύνει τις πληγές του.

Όσο για τον τρίτο κύκλο; Όπως έχει αναφερθεί στο Youfly.com, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα χρειαστεί να παλέψουν πολύ ακόμη για να αφήσουν πίσω τους όσα τους κρατάνε. Αν δεν υπήρχε το παιδί, ο χωρισμός τους θα ήταν οριστικός. Τώρα, όμως, ίσως υπάρξει μία ελπίδα… Όλα αυτά, στον τρίτο κύκλο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ