Άγριες Μέλισσες: Το Twitter ανατρίχιασε με την Μυρσίνη Σεβαστού

550

Η Μυρσίνη Σεβαστού κατάφερε να “λυγίσει” τους τηλεθεατές στο Twitter, μέσα από ένα επεισόδιο που θα μείνει στην ιστορία, στις Άγριες Μέλισσες. Για πρώτη φορά, το κοινό είδε μέσα από τα μάτια ενός πρωταγωνιστή. Ακόμη και η κάμερα προσαρμόστηκε κατάλληλα, ώστε να βιώσουμε την ηρωίδα αυτή, σα να είναι ο εαυτός μας. Σα να είμαστε εκείνη.

Το κοινό ούρλιαξε στην Κατερίνα Διδασκάλου, μέσα από τα Social Media, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” για τις ερμηνείες που χάρισε. Ερμηνείες που μας καθήλωσαν στους δέκτες μας. Χθες είδαμε μία διαφορετική Μυρσίνη Σεβαστού. Μία γυναίκα που υποφέρει, που δεν είναι τόσο σκληρή όσο δείχνει. Μια γυναίκα που πονάει, όπως όλοι μας.

Ο βουβός πόνος “φωνάζει” στο Twitter
Η μουσική πίσω από κάθε σκηνή, τα πλάνα, η απόγνωση ζωγραφισμένη στο βλέμμα. Η Μυρσίνη συγκίνησε το Twitter, αποτελώντας μία από τις πιο τραγικές φιγούρες, στις Άγριες Μέλισσες. Για πρώτη φορά το κοινό διχάστηκε. Μπορεί η Μυρσίνη και ο Δούκας να ανήκουν στην πλευρά των “κακών”, έχουν καταφέρει, όμως, να μας προβληματίσουν αρκετά.

Δύσκολα μπορεί να αντιπαθήσει κανείς αυτό το δίδυμο. Ειδικά μετά το χθεσινό επεισόδιο. Απόδειξη σε αυτό αποτελούν τα σχόλια στο Twitter:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ