Άγριες Μέλισσες – Βόμβα Μεγατόνων: Δούκας & Βόσκαρης είναι αδέλφια!

671

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα καινούργια επεισόδεια της νέας χρονιάς στις “Άγριες μέλισσες” καθώς σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί ένα τεράστιο μυστικό που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα προκαλέσει αναταραχές τόσο στο σπίτι των Σεβαστών όσο και στο Διαφάνι!

Κι αυτό γιατί, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα αποκαλυφθεί πως ο Βόσκαρης είναι αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη!

Το ρητό “η ιστορία επαναλαμβάνεται” το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει στις “Άγριες Μέλισσες” από την αρχή της σειράς και κάπως έτσι θα γίνει και τώρα στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις αρχές Ιανουαρίου.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή! Ο Βόσκαρης από τη δίκη της Ελένης που τον είχαμε δει μέχρι και σήμερα, έχουμε όλοι καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό και εκδικητικό χαρακτήρα! Το γεγονός ότι υπήρξε κολλητός φίλος του Σέργιου και μάλιστα από τα παιδικά τους χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα όσα πέρασε η Ελένη στη φυλακή καθώς βρέθηκε έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα. Και αυτό το μάθαμε όταν η Σταμίρη ήταν κλεισμένη στην απομόνωση και είδε τη φιγούρα της Μυρσίνης από το μικρό παραθυράκι. Γεγονός που την έκανε να υποψιαστεί πως τα όσα ζούσε εκεί μέσα ήταν κατόπιν εντολών των Σεβαστών. Σύντομα η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Μάνο, που παραδέχτηκε πως ο Σέργιος ήταν όχι μόνο κολλητός του, αλλά οικογένεια για τον ίδιο, μιας και δική του δεν είχε ποτέ και το ότι τον σκότωσε, τον έκανε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του φίλου του.

Για την οικογένειά οτι μάθαμε όταν με αφορμή την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της και την εντολή έκτρωσης από τον ίδιο, έκαναν τον Μάνο Βόσκαρη να εξομολογηθεί στην Ελένη την αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη μητέρα του (Ελένη επίσης στο όνομα). “Ξέρω από κακές μάνες! Η μητέρα μου ήταν κρατούμενη σ’ αυτή τη φυλακή! Σ’ αυτά τα κελιά πήρα την πρώτη μου ανάσα! Ήθελε να γεννήσει ένα παιδί μέσα στη φυλακή και να το καταδικάσει! Τη μίσησα”, ήταν τα πρώτα του λόγια και όταν η Ελένη τον ρώτησε για ποιο λόγο φυλακίστηκε, εκείνος της απάντησε: “Σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου! Ήταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Έμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σ’ ένα ορφανοτροφείο”. Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, τον πήρε μικρό από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει για εκείνον, έχοντας τον πάντα ως προστατευόμενό του, όπως ακριβώς έκανε ο Δούκας με τον Μελέτη, που ήξερε πως ήταν ανιψιός του.

Έτσι και ο Σέργιος Σεβαστός ήξερε πως πήρε κοντά του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση που είχε… Όταν η μάνα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της, έκρυψε την αλήθεια από τον άντρα της και όταν εκείνος την ανακάλυψε προσπάθησε να σκοτώσει τον Σέργιο Σεβαστό, αλλά τελικά εκείνος ήταν που του αφαίρεσε την ζωή. Τότε εκείνη ανέλαβε την ευθύνη του φόνου και η συνέχεια είναι γνωστή, η Ελένη μπαίνει στην φυλακή, γεννάει τον γιό της και μετά τον πηγαίνουν σε ορφανοτροφείο. Η χαροκαμένη μάνα ζητάει τότε μία και μόνο χάρη από τον εραστή της, να προσπαθήσει να κάνει εύκολη την ζωή του παιδιού της. Υπόσχεση που ο Σεβαστός κράτησε και γι’ αυτό και πήρε το παιδί υπό την προστασία του.

Η αποκάλυψη του μυστικού!
Όταν ο Βόσκαρης εμφανίζεται στο Διαφάνι έχει έναν μόνο σκοπό: να κάνει την ζωή της Ελένης κόλαση! Αυτή τη φορά όχι μόνο για τον θάνατο του Σέργιου, αλλά και για το ρεζίλι που του προκάλεσε με την απόδρασή της από τη φυλακή. Κατά τη μετακόμισή του βρίσκει μια φωτογραφία της μητέρας του, κάνει να την σκίσει, αλλά το μετανιώνει! Στη συνέχεια βρίσκει ένα απόκομμα εφημερίδας από τη δίκη της Ελένης και την κατάθεση του Δούκα και η σκηνή κάνει flashback όπου μαθαίνει από τον Σέργιο πως εκείνος και ο πατέρας του σκότωσαν τον Γιώργο Σταμίρη! Ο Μάνος προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό, αλλά και για να εκδικηθεί που στο παρελθόν ο Δούκας είχε παίξει ρόλο στην απόλυσή του από το κτήμα των Σεβαστών, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μυστικό προς όφελός του! “Με πολέμησες μέχρι να με διώξει ο πατέρας σου, αλλά ο σεβασμός μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ! Όταν ήρθε να με πάρει από το ορφανοτροφείο ένιωσα σαν να ήρθε μόνο για εμένα! Έγινε ο προστάτης μου και εγώ ορκίστηκα να του ξεπληρώνω για πάντα! Ήμουν ιδιαίτερος για εκείνον, τον ρώτησα κάποια στιγμή γιατί διάλεξε εμένα και μου απάντησε με μια λέξη: τυχαία! Αλλά εγώ στο βλέμμα του έβλεπα κάτι άλλο”, θα πει ο Βόσκαρης στον Δούκα και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, στις αρχές της άνοιξης θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη για τη
συγγένεια που συνδέει τους δύο άντρες, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η εμμονική θέληση του Μιλτιάδη για εκδίκηση! Ο Βόσκαρης θα διεκδικήσει όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας, αλλά και κοινωνικά τη θέση που του αρμόζει ως Σεβαστός και φυσικά ο Δούκας δεν θα δεχτεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέλφια που θα έχει έναν μόνο νικητή.

ΠΗΓΗ TiVi ΣΙΡΙΑΛ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ