Άγριες Μέλισσες vs Bachelor: Το τρολ βίντεο με Ασημίνα και Νικηφόρο σε ρόλο Αλέξη- Αθηνάς NY

1410

Το τρολ βίντεο που έμπλεξε το Bachelor με τις Άγριες Μέλισσες (γελάμε εδώ και 10 λεπτά).

Ένα εμπνευσμένο και άκρως χιουμοριστικό βίντεο από fans στο Twitter, θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

Θυμάσαι το ραντεβού που έκανε ο Αλέξης Παππάς με την παίκτρια του Bachelor Αθηνά από τη Νέα Υόρκη; Η Αθηνά NY όπως την αποκαλεί ο κόσμος στο Twitter είχε ξεκινήσει το ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά στη μηχανή, με έναν σπαρταριστό διάλογο μεταξύ τους, που έμπλεκε την ταινία Καμικάζι Αγάπη μου με τον Στάθη Ψάλτη και την Καίτη Φίνου.

Άγριες Μέλισσες vs Bachelor
Εκείνο το ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Αθηνά, ανέλαβε να τρολάρει με τον πιο epic τρόπο, το προφίλ Αντωνιέλα της Γειτονιάς στο Twitter, παίρνοντας πλάνα από το βίντεο της Έλλης Τρίγγου με τον Αναστάση Ροϊλό όπου στο Instagram account από τις Άγριες Μέλισσες τους είχαμε δει κι αυτούς να κάνουν ένα χιουμοριστικό βίντεο με μηχανή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ροϊλός vs Παππάς
Στο fan βίντεο από το Twitter, συνεχίζουμε να βλέπουμε την Ασημίνα με τον Νικηφόρο από τις Άγριες Μέλισσες αλλά ακούμε τα λόγια της Αθηνάς NY και του Αλέξη Παππά από το Bachelor και το χαμόγελο σκάει στα χείλη μας.

Άγριες Μέλισσες:
Ο τρίτος κύκλος από τις Άγριες Μέλισσες επιστρέφει στις οθόνες μας τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 με πολλές αλλαγές στις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ