Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το νέο του επαγγελματικό βήμα – Πού θα τον δούμε μετά τη Γη της Ελιάς;

1216

Ένα από τα πρόσωπα που είδαμε να ολοκληρώνουν την πορεία τους στην καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» πριν από το φινάλε του Β’ κύκλου ήταν ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος υποδύθηκε με επιτυχία τον ψυχικά διαταραγμένο κατά συρροή δολοφόνο.

Ο ρόλος του τηλεοπτικού Αλέξη τελείωσε με άκρως δραματικό τρόπο, καθώς ο ήρωας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύντροφό του, Μυρτάλη, που ενσάρκωσε η Αφροδίτη Λιάντου, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Μετά την αποχώρηση του από τη σειρά, ο ηθοποιός έκλεισε την επόμενη τηλεοπτική του δουλειά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mytv ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης εντάσσεται στο καστ της νέας και πολλά υποσχόμενης δραματικής σειράς εποχής του ALPHA με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας», που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται να υποδυθεί έναν γιατρό από τον Τύρναβο, ο οποίος γνωρίζει και μπαίνει δυναμικά στη ζωή της κεντρικής ηρωίδας, της Ιουλίας, τον ρόλο της οποίας έχει αναλάβει να υποδυθεί η Ευγενία Ξυγκόρου.

Ο γοητευτικός γιατρός, λοιπόν, ερωτεύεται παράφορα την όμορφη κοπέλα και τη διεκδικεί με πάθος, προκαλώντας απρόσμενες εξελίξεις

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ