ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78-79-80

239

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78-79-80

Επεισόδιο 76

Ο νέος χρόνος φέρνει τα πάνω κάτω για όλους τους τυχερούς της τριπλέτας. Όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σοκαριστική αλήθεια που τους αποκάλυψε ο Αντρέι για το Βρανά. Ο Σωτήρης επιστρέφει προσωρινά σπίτι, η Δάφνη προσπαθεί να «χωνέψει» τα ψέματα του Στρατή και του Αλέξη, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέι στριμώχνει τη Μόνικα εξασφαλίζοντας ότι δεν θα ξοδέψει για λογαριασμό της τα κέρδη του λαχνού. Ο Βρανάς δυσφορεί καθώς το σχέδιό του δεν προχωράει. Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς οι νέοι μέτοχοι δεν βάζουν χρήματα στον όμιλο.

Η Φρόσω ανακαλύπτει την ανίερη συμμαχία Κικής και Αλέξη για να χωρίσουν τη Δάφνη με το Στρατή και απειλεί ότι θα τα πει όλα. Στο μεταξύ, ο Αντρέι μαζεύει όλους τους μετόχους και παρουσιάζει το σχέδιό που έχει σκεφτεί για «ν’ αναστήσει» το Βρανά. Το σχέδιο όμως αυτό θα προκαλέσει κρίση στο γάμο των Μπούμπληδων. Η εκρηκτική αντίδραση του Σωτήρη κινδυνεύει να τινάξει το σχέδιο της εκδίκησης στον αέρα!

Επεισόδιο 77

Στο παράτολμο σχέδιο του Αντρέι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Χριστίνα που θα πρέπει να το παίξει ερωτευμένη μαζί του, μέσα από τις κάμερες που αυτός έχει βάλει στο γραφείο του για να τους παρακολουθεί. Ο Σωτήρης έχει ισχυρές αντιστάσεις στο σχέδιο. Ο Αλέξης καταλαβαίνει πως η Δάφνη είναι έτοιμη να γυρίσει στον Στρατή και προσπαθεί να πείσει την Κική να τον βοηθήσει για μια ακόμα φορά, στήνοντας ένα σατανικό σχέδιο. Θα τον βοηθήσει η Κική ή θα προτιμήσει να δοκιμάσει την τύχη της με τον Αντρέι;

Ο Στρατής, απένταρος πλέον, αποφασίζει να κάνει μια τελευταία ληστεία με τον Τόλη για να μαζέψει χρήματα και να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο που είχαν με τη Δάφνη. Για κακή του τύχη όμως, τον ακούει ο Αλέξης όταν στήνει το κόλπο του. Θα τον καταδώσει άραγε στην αστυνομία ο αντίζηλός του για την καρδιά της Δάφνης, για να τον βγάλει μια και καλή από το παιχνίδι; Την ίδια ώρα, η Χριστίνα είναι πολύ πειστική στο ρόλο της και η παράλογη ιδέα ν’ αναστηθεί προκειμένου να την διεκδικήσει, τρυπώνει στο μυαλό του Βρανά. Στην εσωτερική του πάλη θα νικήσει ο έρωτας ή το χρήμα;

Επεισόδιο 78

Ο Βρανάς έχει φάει το δόλωμα και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back. Η Πέγκυ όμως έχει άλλα σχέδια. Η κρίση στο γάμο της Χριστίνας και του Σωτήρη γίνεται ολοένα εντονότερη την ίδια ώρα που συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Μάνου και Θεοχάρη για τα μάτια της Σμαράγδας. Η Φρόσω πληγωμένη από την προδοσία της κολλητούλας της Κικής, γίνεται απρόβλεπτη. Αποφασίζει να τα πει όλα στη Δάφνη για τη συνομωσία Αλέξη – Κικής και να ξεσκεπάσει το βρώμικο ρόλο τους.

Η Ξένια εκβιάζει τη Μόνικα μ’ ένα βίντεο που έχει στην κατοχή της και οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η Ξένια είναι πια κυρίαρχη του σπιτιού και η μοίρα του Νικόλα και της Σμαράγδας προδιαγράφεται ζοφερή! Ο Βρανάς πέφτει στην παγίδα του Αντρέι και αποφασίζει ν’ αναστηθεί. Ο Στρατής και ο Τόλης πάνε για την τελευταία τους ληστεία, αλλά ο Αλέξης έχει άλλα σχέδια…

Επεισόδιο 79

Ο Στρατής, προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς, χτυπάει σοβαρά και καταλήγει στα επείγοντα. Η Κική «δείχνει» ως υπεύθυνη τη Δάφνη, μια και ο Στρατής έκανε τη ληστεία για να κυνηγήσει το όνειρό του μαζί της. Η Κική είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να την κρατήσει μακριά από το Στρατή. Η Ξένια παίρνει τα ηνία του σπιτιού της Μόνικας και προσφέρει στέγη στο Μάνο. Το σπίτι της Μόνικας θυμίζει ναρκοπέδιο με τις σχέσεις να είναι όλες σε τεντωμένο σχοινί.

Ο Σωτήρης δε δέχεται το σχέδιο του Αντρέι και αποφασίζει να λειτουργήσει αυτόνομα, μια απόφαση όμως που θέτει σε κίνδυνο ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να πετύχουν. Η επιστροφή του Βρανά γίνεται το θέμα της ημέρας. Μετά από ένα χτύπημα της Πέγκυς, όμως, στο δωμάτιό του ξενοδοχείου, δεν επανέρχεται ακριβώς όπως τον περιμένουν… Ο Μάνος αρρωσταίνει και παραμιλάει μες στον πυρετό του αποκαλύπτοντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν.

Επεισόδιο 80

Το παραμιλητό του Μάνου δημιουργεί αμφιβολίες στην Ξένια για το αν είναι στ’ αλήθεια γιος του Βρανά. Η Πέγκυ αναγκάζεται να αλλάξει στρατόπεδο και να στραφεί εναντίον του Βρανά, την ώρα που ο Αντρέι ξαναμπαίνει στο αστυνομικό σώμα. Το ατύχημα του Στρατή κάνει τη Δάφνη να τον δει διαφορετικά και αποφασίζει να του τα συγχωρέσει όλα.

Η Κική και ο Αλέξης όμως έχουν άλλα σχέδια, είναι αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να ζήσουν την ευτυχία. Η Σμαράγδα ψάχνει τρόπους να γλιτώσει από την Ξένια και τη Μόνικα και δημιουργεί μια νέα συμμαχία. Ο Βρανάς θα αναγνωρίσει και επίσημα το Μάνο ως γιο του, αλλά ένα χαστούκι θα του θυμίσει κάτι από το παρελθόν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ 

ΕΔΩ

ΕΔΩ

7-8-9 ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16 ΕΔΩ

17 ΕΔΩ

18 ΕΔΩ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31 ΕΔΩ

34 ΕΔΩ

35 ΕΔΩ

37 ΕΔΩ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

40 ΕΔΩ

41-42-43

44 ΕΔΩ

45 ΕΔΩ

46-47-48-49-50 ΕΔΩ

51 ΕΔΩ

53 ΕΔΩ

54 ΕΔΩ

55 ΕΔΩ

56-57-58-59-60 ΕΔΩ

61-62-63-64-65 ΕΔΩ

66 ΕΔΩ

67 ΕΔΩ

68 ΕΔΩ

69 ΕΔΩ

70 ΕΔΩ

71-72-73-74-75 ΕΔΩ

76-77-78-79-80 ΕΔΩ

Όποιος φίλος ή φίλη θέλει να γίνει μέλος στο Facebook στην

ΣΕΛΙΔΑ #AnHmounPlousios ας πατήσει το μου αρέσει… Αν ήμουν πλούσιος

Όποιος φίλος ή φίλη θέλει να γίνει μέλος στο Facebook
στην ΟΜΑΔΑ Αν ήμουν πλούσιος ☑️ ας μας στείλει πρόσκληση

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ