Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες – Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζι

368

Στο σπιτικό του και στο πλευρό της Μυρσίνης θα γυρίσει ο Δούκας Σεβαστός στις Άγριες Μέλισσες, επιβεβαιώνοντας έτσι τη γυναίκα του που του έλεγε πως ποτέ δεν θα χωρίσουν αυτοί οι δύο.

Το TV24 έχει το ρεπορτάζ, αλλά και τους λόγους του χωρισμού του ισχυρού άντρα με την Αντιγόνη.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Οπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο τεύχος, ο Ακύλας σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή του για την απιστία της Ζωής με τον Κωνσταντή. Δεν υπολογίζει όμως πως η γυναίκα του είναι πια έτοιμη να τον αντιμετωπίσει στα ίσα για το καλό της οικογένειάς της και κυρίως των παιδιών της. Αφού ο Ακύλας βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει κακό στη γυναίκα του, βάζει στο στόχαστρό του τον Κωνσταντή, τον οποίο τραυματίζει πολύ βαριά με αποτέλεσμα ο νεαρός Σεβαστός να μεταφερθεί αιμόφυρτος και σχεδόν ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο, ενώ σε λίγο καιρό θα μπει στη σειρά ένας αγαπημένος ηθοποιός.

Εκεί οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ από την πρώτη στιγμή δίπλα του σπεύδουν τα αδέλφια του, οι γονείς του και η Δρόσω. Η αγωνία όλων είναι μεγάλη, αλλά μέσα στον πόνο η Μυρσίνη δεν διστάζει για άλλη μια φορά να ρίξει το δηλητήριό της στην αγαπημένη του γιου της: «Καταραμένες φόνισσες! Δεν θα ησυχάσετε αν δεν σκοτώσετε όλα μου τα παιδιά! Σκύλες! Εξαφανίσου από μπροστά μου! Μην πλησιάσεις ξανά τον γιο μου, μ’ ακούς; Καμιά σας να μην πλησιάσει ξανά τα παιδιά μου», φωνάζει και ο Δούκας σε πιο ήπιους τόνους λέει στη νεαρή κοπέλα: «Οπως βλέπεις δεν έχεις καμία θέση εδώ! Καλύτερα να φύγεις».

Εκείνη δεν έχει τι να πει, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου και της Πηνελόπης να εξηγήσουν ότι δεν φταίει η Δρόσω και πως στην τελική είναι η αρραβωνιαστικιά του και έχει κάθε δικαίωμα να είναι στο πλευρό του συντρόφου της αυτές τις δύσκολες ώρες. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μελέτης συγκλονίζεται όταν μαθαίνει για τη δολοφονική επίθεση στον Κωνσταντή και υποψιάζεται αμέσως τον Ακύλα, τον οποίο και φροντίζει να απειλήσει.

Ομως και ο Μεγαρίτης περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει σκληρά στο τελεσίγραφο του γαμπρού του. Παράλληλα και το Διαφάνι πανικοβάλλεται για τον Κωνσταντή και εύχεται να πάνε όλα καλά και αρχίζουν όλοι να σκέφτονται πια σοβαρά την πρόταση του Δούκα να συνεργαστούν μαζί του και να συμμαχήσουν εναντίον του Ακύλα για να αποτρέψουν το σχέδιο του αεροδρομίου στο χωριό.

Ο άγριος καυγάς και ο χωρισμός με την Αντιγόνη στις Άγριες Μέλισσες
Το περιστατικό αυτό με τον Κωνσταντή καταφέρνει μέσα στην απελπισία και την αγωνία να φέρει ξανά κοντά τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Ο πόνος των δύο γονιών για το παιδί τους τούς ενώνει και ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον. Σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση ο Δούκας ξέρει πως δεν μπορεί να αφήσει μόνη της τη Μυρσίνη και περνάει το βράδυ του μαζί της για να είναι στο πλευρό της και να της σταθεί!

Κάτι όμως που δεν αρέσει στην Αντιγόνη, η οποία και του το ξεκαθαρίζει: «Σου το είχα πει ξανά πως δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλω να έρχομαι δεύτερη! Κατανοώ τον πόνο σου για τον Κωνσταντή, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μείνεις με τη Μυρσίνη;», του λέει. Εκείνος αμέσως της απαντάει: «Αντιγόνη, δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή! Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να έχω ζήλιες, όταν δεν ξέρω αν θα ξαναδώ τον γιο μου ζωντανό».

Εκείνη θυμώνει: «Το θεωρείς ζήλια αυτό; Κάνεις μεγάλο λάθος, Δούκα! Ξέρεις κάτι; Πιστεύω πως δεν “έφυγες” ποτέ από τη Μυρσίνη, γι’ αυτό σε παρακαλώ μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από το σπίτι μου! Εμείς οι δύο τελειώσαμε». Εκείνος τα μαζεύει και την αμέσως επόμενη στιγμή επιστρέφει ξανά σπίτι του και στη γυναίκα του. Η Μυρσίνη νιώθει ικανοποίηση, αλλά παράλληλα χαίρεται που έχει ξανά τον άντρα της κοντά της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ