Ανατροπή στο Survivor 4: Τέλος κόκκινοι και μπλε!

206

Έρχεται η στιγμή που όλοι περιμένουν!

Απ’ ότι φαίνεται, νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η ένωση των δύο ομάδων στο Survivor 4, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπλε και κόκκινοι θα ενωθούν άμεσα και όχι λίγο πριν το φινάλε του κύκλου όπως συνηθίζεται και όπως περίμεναν οι περισσότεροι να συμβεί.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια κίνηση που αναμένεται να ξαφνιάσει το κοινό, αφού είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ριάλιτι επιβίωσης που οι δύο ομάδες θα γίνουν μία τόσο σύντομα, με τους λόγους που οδήγησαν παραγωγή και ΣΚΑΙ σε αυτήν την απόφαση να είναι αδιευκρίνιστοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φανατικοί θεατές του Survivor, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς το πραγματικό παιχνίδι ξεκινάει μετά την ένωση.

Survivor – Όσα θα δούμε την Κυριακή 21/3
Στο προσκήνιο φυσικά και βρίσκεται ξανά η παραμονή του Τριαντάφυλλου και της Μαριάνθης και η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά! Η Καρολίνα θα κάνει επίθεση στον Ντάφυ και θα τον κατηγορήσει πως θέλει να πάρει την αρχηγεία της κόκκινης ομάδας χωρίς στην ουσία να κάνει κάτι αγωνιστικά γι’ αυτό.

Από την άλλη θα δούμε ένα αγώνισμα αρκετά απαιτητικό που χρειάζεται συνεργασία με τους κόκκινους και τους μπλε να μάχονται για τη νίκη! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Η απάντηση στο spoiler του Athensmagazine.gr μέσα στις επόμενες ώρες!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ