Ανδρέας Γεωργίου: Αυτός είναι ο τίτλος της δεύτερης τηλεοπτικής σειράς – Τι είπε για τις “8 λέξεις” !

332

Εγώ πιστεύω πολύ αυτήν τη δουλειά και περιμένω να αποδώσει ακόμα περισσότερο»

Πολλοί βιάστηκαν τον τελευταίο καιρό να κρίνουν τον Ανδρέα Γεωργίου – από τους πιο επιτυχημένους της γενιάς του – από την καινούρια του τηλεοπτική δουλειά «8 λέξεις». Ο ίδιος στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη μιλάει χωρίς περιστροφές και με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα και αποκαλύπτει τον τίτλο της νέας του σειρά.

«Η κάθε δουλειά που κάνουμε είναι πιο ώριμη από την προηγούμενη. Εγώ πιστεύω πολύ αυτήν τη δουλειά και περιμένω να αποδώσει ακόμα περισσότερο. Και θα το κάνει, θα δεις!

Στις “8 λέξεις”, ήταν να παίξω από την αρχή. Μάλιστα πρέπει να πω ότι, στο “Τατουάζ”, δεν μπήκα ως ρόλος αμέσως, ακριβώς επειδή είχαμε συζητήσει ότι θα έπαιζα στην επόμενή μας δουλειά, που θα ήταν οι “8 λέξεις”. Τελικά, έπαιξα και στο “Τατουάζ”, επειδή η Βάνα (σ.σ. Δημητρίου) θεώρησε ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να παίξω τον συγκεκριμένο ρόλο. Είναι άλλο το να παίζεις και άλλο το να σκηνοθετείς.

Μεγάλες αγάπες και οι δύο, θέλουν αφοσίωση και εγώ, κάθε φορά, σε ό,τι κάνω, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Ιανουάριο μάλλον, θα δείτε μια ακόμη σειρά που ετοιμάζουμε. Πολύ διαφορετική, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει. Το ανακοινώνω από εδώ. Ο τίτλος της είναι “Famagusta”. Θα είναι εβδομαδιαία κι ελπίζω να αρέσει στον κόσμο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες ακόμα…».

Γιατί πιστεύεις ότι οι «8 λέξεις» είναι καλύτερη ως δουλειά από τις σειρές «Το Τατουάζ» και «Μπρούσκο»;

Έχει καλύτερες βάσεις. Δεν τις διαχωρίζω, αλλά είναι μεγαλύτερη η εμπειρία πια. Το στήσιμο μιας τέτοιας σειράς είναι πιο δύσκολο, απαιτείται καλύτερη οργάνωση από πλευράς παραγωγής και θεωρώ ότι έχει στρώσει η δουλειά. Το «Τατουάζ», ενώ πήγαινε πολύ καλά εξ’ αρχής, ήθελε χρόνο μέχρι να βρει τον δρόμο του, να είμαστε παραγωγικοί, αλλά και σωστοί στους χρόνους. Οι «8 λέξεις» έστρωσαν από την αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ