Αγγελική: Διπλή ενέδρα θανάτου για Δημήτρη και Μιχάλη

538

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, που έχει καθηλώσει το κοινό της. Μία νέα μάχη θα σημειωθεί ανάμεσα σε δύο κεντρικούς χαρακτήρες, οι οποίοι θα δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο με κάθε τρόπο. Ο Δημήτρης και ο Μιχάλης θα πιαστούν στα χέρια, με την Αγγελική να βρίσκεται στη μέση, ενώ ο θάνατος βρίσκεται πολύ κοντά.

Η μάχη αυτή θα εξελιχθεί σε ένα φρικτό και θανάσιμο παιχνίδι, καθώς κανένας από τους δύο δε θα εγκαταλείψει τον στόχο του. Η συνέχεια προβλέπεται καθηλωτική. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Η Ελένη στα χέρια του Δημήτρη – Η Αγγελική επεμβαίνει
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δημήτρης ξέρει να λύνει τις διαφορές του, χρησιμοποιώντας μόνο έναν τρόπο, τον θάνατο. Έτσι, ο Δημήτρης θέτει στο επίκεντρο την Ελένη. Το κακόβουλο σχέδιό του είναι να τον βγάλει από τη μέση, εμπόδιο, όμως, σε αυτό θα σταθεί η Αγγελική. Η πρωταγωνίστρια θα ενημερωθεί για τους στόχους του Δημήτρη και θα τρέξει να ζητήσει βοήθεια από τον Μιχάλη.

Όταν ο Δημήτρης ξεκινήσει την σκοτεινή του βόλτα, ο Μιχάλης θα καταφέρει να τραβήξει την Ελένη μακριά. Φυσικά, για αυτό θα ενημερωθεί ο πρωταγωνιστής, ο οποίος θα θέσει στο επίκεντρο άλλο άτομο. Μπορεί η Ελένη να γλιτώνει από τα χέρια του αδίστακτου κακοποιού, την θέση της όμως παίρνει ο Μιχάλης.

Ο Δημήτρης αποφασίζει πως πρέπει με κάθε τρόπο να τον βγάλει από τη μέση. Η οργή του είναι μεγάλη και δεν μπορεί να την συγκρατήσει. Είναι εθισμένος στο να σπείρει το κακό και στο να καταστρέφει τους ανθρώπους γύρω του. Έτσι, του στήνει ενέδρα θανάτου, η οποία όμως θα γυρίσει εναντίον του.

Δημήτρης & Μιχάλης πιάνονται στα χέρια – Η Αγγελική σε δίλημμα όσο ο θάνατος πλησιάζει
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV O’Clock, ο Δημήτρης δεν χάνει ευκαιρία και ακολουθεί τον Μιχάλη στους στάβλους. Εκεί, αποφασίζει να του δώσει την χαριστική βολή, ταΐζοντας με φάρμακα το άλογό του, προκειμένου αυτό να χάσει τον έλεγχο και να τραυματίσει τον Μιχάλη. Το γεγονός αυτό θα φανεί σαν εργατικό ατύχημα κι έτσι κανείς δε θα κατηγορηθεί.

Πράγματι, το σχέδιο του Δημήτρη φαίνεται πως πιάνει, καθώς το άλογο αφηνιάζει. Σπρώχνει τον Μιχάλη και τον τραυματίζει σοβαρά. Ενώ εκείνος προσπαθεί να φύγει από τον χώρο, ο Δημήτρης τον σέρνει μέσα στον στάβλο, μαζί με το άλογο. Ο Μιχάλης, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να αμυνθεί. Οι δύο άντρες δίνουν μάχη σώμα με σώμα, με τον Μιχάλη να νικάει.

Ο ίδιος, αφήνει τον Δημήτρη στον στάβλο, με το άλογο να του επιτίθεται πολύ δυνατά. Η Αγγελική καταφθάνει στον τόπο του εγκλήματος, ακούει πως ο Δημήτρης βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, ο Μιχάλης όμως δε την αφήνει να βοηθήσει, έτσι ο θάνατος βρίσκεται πολύ κοντά. Ο Μιχάλης, ζητάει από την Αγγελική να καταλάβει πως τώρα είναι η ευκαιρία τους να γλιτώσουν από τον αδίστακτο Δημήτρη.

Η ψυχή της πρωταγωνίστριας, όμως, δεν μπορεί να αντέξει αυτό το κακό. Έτσι, βοηθάει τον Δημήτρη και τον οδηγεί στο νοσοκομείο πολύ βαριά τραυματισμένο. Όλη η οικογένεια γίνεται μια γροθιά μπροστά σε αυτό το περιστατικό. Τί θα δούμε στη συνέχεια; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ