Αγγελική: Η Κατερίνα κινδυνεύει από τα χέρια του Παύλου

591

Στο στόχαστρο του αδίστακτου πρωταγωνιστή θα μπει η αγαπημένη του Δημήτρη. Όσο ο Παύλος συνεχίζει τα περίπλοκα παιχνίδια του, η Κατερίνα κινδυνεύει, στη σειρά Αγγελική. Μία ανατροπή θα θέσει σε μεγάλο ρίσκο την ηρωίδα, η οποία θα θελήσει να κάνει μια καλή πράξη, με αποτέλεσμα να βγαίνει η χαμένη της υπόθεσης.

Η Σοφία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ανδρέα, κάτι που εξοργίζει τον Παύλο. Η ζήλια του τον οδηγεί σε επικίνδυνες πράξεις, με τα θύματα να γίνονται θύτες και αντίστοιχα. Στο επίκεντρο αυτών των γεγονότων θα βρεθεί από το πουθενά και η Κατερίνα. Τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Σε πανικό ο Παύλος
Όταν ο Παύλος μαθαίνει πως η Σοφία συνεχίζει να έχει επαφές με τον Ανδρέα, χάνει τον έλεγχο του εαυτού του. Η σύζυγός του ετοιμάζεται να συναντήσει αυτόν τον άνδρα, με τον Παύλο να παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Τα βήματά του τον οδηγούν έξω από την πόρτα του Ανδρέα, με τον πρωταγωνιστή να είναι πλέον σίγουρος πως η Σοφία τον έχει προδώσει.

Έτσι, ετοιμάζεται για την χαριστική του βολή. Καραδοκεί έξω από το σπίτι του, με σκοπό να βγάλει από την μέση τον άνδρα που κατέστρεψε την οικογένειά του. Κρατάει στα χέρια του ένα όπλο και είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν το θήραμά του βγει για εξόρμηση στο δρόμο.

Εκεί, για κακή της τύχη, θα βρεθεί η Κατερίνα, η οποία θα αντιληφθεί πως ο άνθρωπος με το όπλο, στη σειρά Αγγελική, είναι ο Παύλος! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV o’Clock, η πρωταγωνίστρια θα τρέξει στο μέρος του Παύλου, παρακαλώντας τον να απομακρυνθεί από το σπίτι του Ανδρέα. Εκείνος, όμως, δε θα πτοηθεί.

Μόλις ο Ανδρέας βγει έξω, θα στοχεύσει με το περίστροφο τον Ανδρέα. Η Κατερίνα, μπροστά σε αυτό το φρικτό θέαμα, θα ουρλιάξει με όλη της δύναμη. Αυτό θα εξοργίσει τον Παύλο, ο οποίος θα την σπρώξει και θα της μιλήσει με τον χειρότερο τρόπο. Θα της ζητήσει να φύγει από κοντά του, εκείνη όμως δε θα απομακρυνθεί.

Ο Παύλος θα απειλήσει με το όπλο του την Κατερίνα, λέγοντας πώς θα βρεθεί εκείνη στη θέση του Ανδρέα, με αποτέλεσμα η μικρή να ταραχτεί, στη σειρά Αγγελική. Θα τρέξει όσο πιο μακριά μπορεί, για να γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου πρωταγωνιστή. Φυσικά, αυτό δε θα μείνει ατιμώρητο, καθώς η Κατερίνα θα μιλήσει για όσα είδε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ