Αγγελική: Ο Δημήτρης απειλεί με θάνατο τον Παύλο λόγω της Κατερίνας

1997

Στα χέρια θα πιαστούν τα δύο αδέρφια, στα επόμενα επεισόδια. Ο Δημήτρης θα μάθει για όσα έκανε ο Παύλος στην Κατερίνα και θα σπεύσει να τον εκδικηθεί, στη σειρά Αγγελική. Η Αθηνά αποτυγχάνει στο να κρατά τις ισορροπίες στο σπίτι των Αργυρών. Η επιθυμία της να βλέπει ενωμένα τα παιδιά της, πάει στράφι.

Ο στόχος της είναι να εξοντώσει την Αγγελική, όμως τα παιδιά της αλληλοσπαράζονται. Ο Δημήτρης δε μπορεί να πιστέψει πως ο αδερφός του ήταν έτοιμος να βιάσει τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία. Έτσι, αποφασίζει να τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Εκτός εαυτού ο Δημήτρης – Τρόμος για τον Παύλο
Σε έντονη αντιπαράθεση θα έρθουν ο Δημήτρης και ο Παύλος, στη σειρά Αγγελική. Η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει καταγγελία στον Παύλο για την απόπειρα βιασμού, κρούοντας τις καμπάνες κινδύνου. Ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα, με την υπόθεση του Σταυριανού να έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Η Σοφία, παρόλο που αρνήθηκε στην κατάθεσή της την εμπλοκή του Παύλου στον φόνο, τώρα αμφιβάλλει.

Αρχίζει να πιστεύει πως -πράγματι- ο σύζυγός της είναι ικανός για όλα. Μάλιστα, όταν μαθαίνει για την Κατερίνα, γίνεται έξω φρενών. Παίρνει τα παιδιά της και εγκαταλείπει το σπίτι τους, με τον Παύλο να βρίσκεται σε απόγνωση. Στο μεταξύ, τα νέα φτάνουν και στον σύντροφο της Κατερίνας. Η ηρωίδα αποφασίζει να μιλήσει η ίδια στον αγαπημένο της, πριν το μάθει από αλλού.

Έτσι, ο Δημήτρης μαθαίνει για όσα έκανε ο Παύλος και γίνεται έξαλλος, στη σειρά Αγγελική. Σύμφωνα με το MYtv, o Δημήτρης απειλεί τον αδερφό του πως εάν ξανά πλησιάσει την Κατερίνα, δε θα κάνει κακό μόνο στον ίδιο, αλλά και σε όσους αγαπάει. Ο Παύλος φρικάρει, διότι γνωρίζει πολύ καλά που μπορεί να φτάσει ο αδελφός του, στη σειρά Αγγελική….

Ποιο θα είναι το εκδικητικό του σχέδιο;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ