Αγγελική: Ο Δημήτρης μαθαίνει για την Δανάη και ετοιμάζει εκδίκηση

2094

Τίποτα δε μένει κρυφό. Όσο η αγαπημένη μας σειρά πλησιάζει στο τέλος της, οι αλήθειες έρχονται στο φως. Ο Δημήτρης μαθαίνει για την Δανάη, με αποτέλεσμα η Αγγελική να μπαίνει ξανά στο στόχαστρο. Στόχος του; Να την καταστρέψει. Το μίσος του μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ. Όσο η Κατερίνα τρέχει με τις ετοιμασίες του γάμου, εκείνος κατορθώνει σχέδια εξόντωσης.

Απέναντί του βρίσκεται η Αθηνά, η οποία έχει υποσχεθεί στην Αγγελική πως δε θα την πειράξει κανείς. Μάλιστα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την έχει με το μέρος της, ώστε εκείνη να της δώσει το βίντεο και όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τα παιδιά της. Μία συμμαχία που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια.

Η Αθηνά αποφασίζει να προχωρήσει με το τεστ DNA, του οποίου τα αποτελέσματα πέφτουν σε λάθος χέρια. Ο Δημήτρης, έχοντας υποψίες πως η μητέρα του κάτι του κρύβει, παίρνει τα αποτελέσματα και μαθαίνει την αληθινή σχέση ανάμεσα σε Αγγελική και Δανάη. Χλομιάζει, σοκάρεται, δεν ξέρει πως να αντιδράσει και τί να απαντήσει.

Η οργή του μεγαλώνει, βλέποντας πως η γυναίκα αυτή συνδέεται όλο και περισσότερο με αυτή την οικογένεια. Έτσι, αποφασίζει να την βγάλει από τη μέση. Πλησιάζει την Αθηνά και της ανακοινώνει πως θα την σκοτώσει, καθώς μόνο έτσι θα απαλλαγούν από την παρουσία της. Η Αθηνά, εξοργίζεται και τον ικετεύει να μείνει μακριά της.

Εκείνος, όμως, έχει άλλα σχέδια, ύστερα από αυτή την μεγάλη αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ