Αγγελική: Ο Μιχάλης στη φυλακή – Η φυγάδευση & ο καταδότης

426

Φαίνεται πως ο στόχος του Δημήτρη -να κλειστεί ο Μιχάλης στη φυλακή- έχει θετική έκβαση, στη σειρά Αγγελική. Παρόλο που το πρώτο του σχέδιο απέτυχε παταγωδώς, ο πρωταγωνιστής δε σταμάτησε να προσπαθεί. Άλλωστε, ο επιμένων νικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Δημήτρης επιμένει για το μεγάλο του εκδικητικό χτύπημα. Δε θα σταματήσει, μέχρι να το πετύχει. Με κάθε κόστος…

Έτσι, αφού ναρκώσει την Αγγελική, σχεδιάζει το τέλειο έγκλημα: Πέφτει στο πάτωμα και αυτοτραυματίζεται. Ο στόχος του; Να δείξει πως ο Μιχάλης προσπάθησε να τον σκοτώσει. Όταν οι Αργυροί επιστρέφουν, οδηγούν τον Δημήτρη στο νοσοκομείο, ο οποίος καταθέτει αμέσως μήνυση στον Μιχάλη. Έτσι, ο εφιάλτης ξεκινάει για τον πρωταγωνιστή. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Η καταγγελία και η φυγάδευση
Όταν η Αγγελική μαθαίνει πως ο Μιχάλης θα οδηγηθεί σύντομα στη φυλακή, τρέχει να τον ενημερώσει. Μέσα της γνωρίζει πως ποτέ δε θα ήθελε να βλάψει τον Δημήτρη, ειδικά μετά τα τελευταία περιστατικά. Έτσι, ενημερώνει τον αγαπημένο της φίλο, προκειμένου αυτός να τρέξει, για να γλιτώσει την σύλληψη. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Αργυρών επικρατεί ο απόλυτος πανικός.

Ο Δημήτρης δείχνει καταβεβλημένος, με την Αθηνά να διχάζεται. Μήπως ο γιος της λέει ψέματα; Ο Στέφανος βρίσκεται φύλακας άγγελος της οικογένειας και προσπαθεί να τους στηρίξει, όσο μπορεί. Οι έρευνες ξεκινούν, με τον Μιχάλη να αγνοείται. Όλοι τον ψάχνουν, για να τιμωρηθεί με φυλάκιση. Η Αγγελική αγωνιά λεπτό προς λεπτό, όλο και περισσότερο.

Σύντομα, ετοιμάζεται με τον Αποστόλη να επισκεφτούν τον Μιχάλη. Ο στόχος της Αγγελικής είναι να φυγαδευτεί ο Μιχάλης κρυφά, προκειμένου να γλιτώσει την φυλακή. Δυστυχώς, όμως, ο Νικόλας έχει άλλα σχέδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV o’Clock, παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια και καλεί αμέσως την αστυνομία.

Ο Μιχάλης μπαίνει στην φυλακή και η Αγγελική καλείται να αντιμετωπίσει, τόσο την αγωνία της, όσο και τις πιεστικές ερωτήσεις του Στέφανου. Γιατί προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Μιχάλη; Ο Μιχάλης δηλώνει στους αστυνομικούς πως η Αγγελική και ο Αποστόλης δε τον φυγάδευσαν, αντιθέτως τον συμβούλευσαν να παραδοθεί. Η κατάσταση, όμως περιπλέκεται όλο και περισσότερο… Ο μόνο που κοιμάται ήσυχος, είναι ο Δημήτρης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ