Αγγελική: Σοκ με το σημερινό επεισόδιο 15/9 – Απειλούνται Παύλος και Τζένη

78

Σοκ προκαλεί το σημερινό 15/9 επεισόδιο της νέας σειράς που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο λόγος για την Αγγελική. Όπως θα δούμε η παράνομη σχέση του Παύλου και της Τζένης, απειλείται να αποκαλυφθεί.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 03

Ο Μιχάλης βρίσκει το σκύλο του, τον Άργο, βαριά άρρωστο και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Δημήτρη. Η Αθηνά ανησυχεί για την εξέλιξη που θα έχει το δείπνο στο σπίτι του Παύλου και αποφασίζει να πάει η ίδια εκεί με τη συνοδεία της Αγγελικής. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι ο εραστής της Τζένης και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της.

Ο Μιχάλης, έχοντας μάθει για το παρελθόν των Αργυρών και για να προστατέψει την Κατερίνα από αυτούς, της προτείνει να φύγουν απ’ το σπίτι και να ζήσουν μαζί. Ο Στέφανος και η Τζένη συγκρούονται πάλι λόγω της Δανάης. Η Σοφία λαμβάνει μία σειρά από μηνύματα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η ερωμένη του άντρα της ενώ, παράλληλα, της δίνει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο θα συναντηθούν ο Παύλος και η Τζένη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ