ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: «Ο άντρας σου είναι βιαστήs»! Η Σοφία μαθαίνει την αλήθεια

558

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Με μια τραγική αλήθεια θα έρθει αντιμέτωπη η Σοφία στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική. Η Τζένη, που ήδη γνωρίζει πως ο Παύλος βίασε την Αγγελική, θα της μιλήσει…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από εκείνη τη στιγμή που η Αγγελική άνοιξε την καρδιά της στην Τζένη και της είπε για τον βιaσμό που βίωσε σε νεαρή ηλικία. Κατά τη μαρτυρία της μάλιστα δεν παρέλειψε να της αναφέρει πως οι θύτες ήταν πολλοί και ήταν οι… Αργυροί.

Η Τζένη, μετά το αρχικό σοκ, τάχθηκε στο πλευρό της άτυχης κοπέλας και της υποσχέθηκε να πάρουν μαζί την εκδίκηση που τόσο απελπισμένα ζητάει. Όμως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη εκείνη στιγμή, η Τζένη θα φροντίσει το τόσο καλά κρυμμένο μυστικό των Αργυρών να γίνει γνωστό παντού.

Πρώτα όμως θα μιλήσει στους πιο κοντινούς ανθρώπους, εκείνους που συναναστρέφονται τα αδέλφια Αργυρού στενά. Πρώτος της στόχος η Σοφία, που μπορεί να έχει βγάλει από τη ζωή της τον Παύλο, όμως θα πρέπει, σύμφωνα πάντα με εκείνη, να ξέρει τι είχε κάνει ο πατέρας των παιδιών της. Ενώ, ο Στέφανος υποψιάζεται την Αγγελική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει.

Η Σοφία σε σοκ στην Αγγελική με την αποκάλυψη

Η σύζυγος του Παύλου δεν θα υποδεχτεί και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τζένη. Εκτός του ότι την τελευταία φορά που μίλησαν είχαν διαπληκτιστεί έντονα, η Σοφία είναι πεσμένη ψυχολογικά λόγω του Αντρέα. Θεωρεί πως αυτός ο άντρας, με τον οποίο έχουν έρθει κοντά τελευταία, κάτι της κρύβει.

Παρ’ όλα αυτά, όταν δει τόσο ταραγμένη την Τζένη, θα τη βάλει μέσα στο σπίτι της για να την ακούσει. «Δυστυχώς δεν υπάρχει ωραίος τρόπος για να σου το πω αυτό Σοφία! Αλλά πρέπει να ξέρεις, σου αξίζει να ξέρεις…», ξεκινάει η Τζένη να λέει και θα συνεχίσει: «Η Αγγελική, όταν ήταν μικρή, βιάστηkε από τον Παύλο, τον Νικόλα και τον Δημήτρη. Μου το είπε η ίδια… Εχει έρθει για να πάρει την εκδίκησή της και δεν θα σταματήσει αν δεν το κάνει», θα της αποκαλύψει με τρεμάμενη φωνή, ενώ η Σοφία απέναντί της θα χάσει την ψυχραιμία της και θα ξεσπάσει σε κλάματα.

«Ο Παύλος; Βιaστής;», θα πει μόνο και η φωνή της θα σπάσει. Το γεγονός αυτό θα την κάνει να ξεκόψει μαζί του οριστικά, ενώ όταν λίγο αργότερα ο Παύλος βρεθεί αντιμέτωπος μαζί της, θα δει απέναντί του μια άλλη Σοφία. Ενα αγρίμι μέσα σε ένα κλουβί που δεν θέλει να προκαλέσει. Φυσικά και θα καταλάβει πως η Τζένη έχει ανοίξει το στόμα της, όμως πλέον θα είναι αργά για να ζητήσει παραπάνω εξηγήσεις.

Αντίθετα, η Σοφία με τη σειρά της θα προσπαθήσει να ζητήσει εξηγήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες για τον βιaσμό, από τον Νικόλα, προκειμένου έτσι να επιβεβαιώσει τα λόγια της Τζένης. Η απάντησή του δεν θα της αρέσει…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ