Αγγελική: Τζένη και Αγγελική κρατούν στο χέρι τους Αργυρούς- Το ηχητικό ντοκουμέντο που τους «καίει»

660

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του APLHA. Ένα ηχητικό ντοκουμέντο «καίει» τους Αργυρούς.

Αγγελική παρά ης δύσκολες στιγμές που πέρασε στα χέρια του Δημήτρη και κλειδωμένο στην αποθήκη είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τα σχέδια της και να εκδικηθεί ιούς Αργυρούς. Ωστόσο, όπως θα δούμε σε αυτόν τον αγώνα θα έχει στο πλευρό ακόμη μία σύμμαχο. Ο λόγος για τη Τζένη, η οποία μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Μαργαρίτας αποφασίζει να τη βοηθήσει να κλείσουν τους Αργυρούς στη φυλακή.

Πράγματι, στα επόμενα επεισόδια οι δύο γυναίκες καταφέρνουν και αποκτούν κάποια στοιχεία εναντίον τους αν και ο Στέφανος έχει ήδη αρχίσει να υποψιάζεται τα ψέματα που ίου λέει π Αγγελική. Ο ίδιος την παρακολουθεί και τη βλέπει να συναντά τον Μάκη, τον δημοσιογράφο. Όταν η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και την ρωτάει τι συμβαίνει και τι δουλειά είχε μαζί του. Η Αγγελική για άλλη μια φορά αναγκάζεται να του πει ψέματα αλλά ο άντρας δείχνει να διστάζει πια να την πιστέψει. Ακόμη, εκείνη από τη συνάντηση της με τον Μάκη . έμαθε από τον ίδιο και την ερευνά του ότι οι γυναίκες που έχουν δεχτεί επίθεση από τον άγνωστο άντρα που ψάχνει χρόνια τώρα η Αστυνομία έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο μετά από κάθε επίθεση.

Η ίδια, σίγουρη πως πρόκειται για τον Δημήτρη, παίρνει την απόφαση να βρει που κρύβει ο νεαρός αυτά τα ενθύμια και να τον ξεσκεπάσει. Αυτό την οδηγεί στο να ψάξει στο δωμάτιο του. Τα πράγματα παίρνουν όμως άσχημη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα και η Αγγελική αναγκάζεται να της πει μια δικαιολογία. Ακόμη, π Τζένη αποκαλύπτει στη Σοφία πόσο επικίνδυνος είναι ο Παύλος αλλά και πως στο παρελθόν έχει βιάσει και εκείνη τον ξεμπροστιάζει λέγοντας του ότι θα του πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών Ο Παύλος πιστεύει ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που της τα είπε όλα αυτά και βγαίνει εκτός εαυτού. Όταν μάλιστα ο πρώτος πάει να αντιμετωπίσει τον αδελφό του που μίλησε στην Σοφία για το βιασμό, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Τότε φτάνει και ο Μιχάλης, ο οποίος βοηθάει τον Νικόλα.

Ο Παύλος, όμως, τότε συνειδητοποιεί ότι η Τζένη ήταν αυτή που μίλησε στην Σοφία εξαρχής για την ιστορία με την Μαργαρίτα. Έτσι πάει να την ξεμπροστιάσει. Η γυναίκα ωστόσο εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον ηχογραφήσει να παραδέχεται ότι σκότωσε τον Σταυριανό. Τώρα πια έχει στα χέρια της ένα ηχητικό ντοκουμέντο που καίει τον Παύλο και τον στέλνει κατευθείαν στη φυλακή. Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος και η Αγγελική κάνουν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικ νικ στο κτήμα.

Την ώρα που όλη π οικογένεια βρίσκεται εκεί, η Αγγελική στέλνει τη Τζένη να ψάξει ανενόχλητη στο σπίτι των Αργυρών με σκοπό να βρει τα τρόπαια του Δημήτρη. Ένα τηλεφώνημα όμως από τον γνωστό της Αθηνάς στην Αστυνομία, τους ανατρέπει τα σχέδια. Την ειδοποιούν ηώς κάποιος ερευνά την υπόθεση του Δημήτρη και έχει μάθει για τα «τρόπαια» που παίρνει από τα θύματα του. Έτσι η Αθηνά κάνει τα πάντα για να τα εξαφανίσει. Ωστόσο, δίνει μάχη με τον χρόνο πριν τα ανακαλύψει πρώτη η Τζένη ή η Αγγελική. Λίγο αργότερα, η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς. Ωστόσο, δεν ξέρει ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

Πηγή: My Tv

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ