Άννα Μάσχα – Αυτή η Νύχτα Μένει: Η τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε και το μετάνιωσε!

39

Super Κατερίνα: Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η πρωταγωνίστρια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, Άννα Μάσχα.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν έκρυψε την αγάπη της για το θέατρο ενώ παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει που είχε αρνηθεί την πρόταση για τα «Υπέροχα πλάσματα»!

«Η σχέση μου με την τηλεόραση γενικά είναι περιστασιακή. Έχω κάνει πράγματα, δεν έχω πει όχι αλλά δεν είναι και ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις και γω έλεγα όχι. Απλά ήρθε η ώρα μιας και πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing. Πρόσφατα είχα κάνει ξανά τηλεόραση με το Καρτ Ποστάλ. Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα πολλές προτάσεις όταν είχα κάνει στο σινεμά το Ριζότο. Μία μάλιστα ήταν πολύ δελεαστική αλλά τότε, δυστυχώς ή ευτυχώς, ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη στο θέατρο. Ήταν για την σειρά “Υπέροχα πλάσματα” και μετά στεναχωρήθηκα που είπα όχι γιατί ήμουν φανατική της σειράς», είπε αρχικά η Άννα Μάσχα.
Α. Μάσχα: Στενοχωρήθηκα που είπα όχι στα «Υπέροχα Πλάσματα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Και συνέχισε: «Στο θέατρο δεν είναι καλές οι αμοιβές. Μερικές φορές θεωρώ ότι είναι οριακά αξιοπρεπείς. Το παιδί μου είναι 13 χρονών, το αγόρι μου και δεν έχω παντρευτεί. Είμαι όμως με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να παντρευτούμε ή να κάνουμε κάποιο σύμφωνο συμβίωσης, από τεμπελιά περισσότερο παρά από οτιδήποτε άλλο. Την ουσία του γάμου την βιώνω, που είναι η συντροφικότητα και η καθημερινότητα».

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Αυτή η Νύχτα Μένει θα τα βρίσκεις εδώ.
Α. Μάσχα: Δεν έχω παντρευτεί – Την ουσία του γάμου τη βιώνω

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Αυτή η Νύχτα Μένει Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Αυτή η Νύχτα Μένει

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ