Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τέλος από τη Γη της Ελιάς; Το μήνυμά της

424

Η δραματική σειρά του MEGA επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον δεύτερο κύκλο και οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγραψε το δικό της μήνυμα για τη «Γη της Ελιάς» και «ανησύχησε» τους τηλεθεατές.

Η ηθοποιός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανήρτησε μία φωτογραφία στις Ιστορίες, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «14 μήνες γυρίσματα, τι διαδρομή, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ολοκλήρωσε, λοιπόν, τα γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς» και στα νέα επεισόδια η Ιουλία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας;; Νέα διλήμματα περιμένουν την πρωταγωνίστρια η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κουράκο, τον άντρα της, αφού αρχίζει κι αλλάζει προς το χειρότερο.

Την ίδια στιγμή, ο Στάθης κι η Ιουλία φαίνεται πως έρχονται ξανά κοντά στο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν. Είναι ακόμη αβέβαιο εάν η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποχωρεί από τη σειρά ή απλώς ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η Αντιγόνη Κουλουκάκου συνεχίζει κανονικά στην σειρά. Αναμένουμε περισσότερα νέα. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ