Αντώνης Ρέμος: Κέρδισε τεράστιο ποσό σε τουρνουά πόκερ! (photo+video)

99

Είναι γνωστό ότι ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής συμμετέχει κατά καιρούς σε διάφορα τουρνουά πόκερ με έπαθλο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο Αντώνης Ρέμος κέρδισε στο European Poker Tour που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη τον περασμένο Αύγουστο, την 8η θέση του τουρνουά και συνολικά 112,090 ευρώ!

Συνολικά 540 παίκτες έλαβαν μέρος, και ο Αντώνης Ρέμος κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο τελικό τραπέζι και να κατακτήσει την 8η θέση του τουρνουά εξασφαλίζοντας το έπαθλο των €112.090.

Όταν ξεκίνησε η τελευταία ημέρα παιχνιδιού, 26 παίκτες πήραν τις θέσεις τους στα τραπέζια και ο Αντώνης Ρέμος, ή Αντώνης Πασχαλίδης όπως αναγράφεται ήταν 2ος σε μάρκες. Σύμφωνα με το pokerlobby o Αντώνης Ρέμος γνώρισε τον αποκλεισμό όταν με 790.000 μάρκες μπήκε all in από middle position. Πλέον τα συνολικά έπαθλα που έχει κερδίσει ο Αντώνης Ρέμος από live τουρνουά ξεπερνούν τα $442,208 και αποτελεί τον 23ο πιο κερδισμένο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών.

Νικητής του τουρνουά μετά από 12 ώρες παιχνιδιού αναδείχτηκε ο Chris Hunichen που έλαβε το ποσό των €841.345.

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, οι συντελεστές έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα της είδησης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ