Αντζελίνα Χαλντέντα: Η επανασύνδεση με τον σύντροφό της, το ραντεβού που ζήλεψε, η διατροφική διαταραχή και το “The Bachelor”

1347

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αντζελίνα Χαλντέντα στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» σχολίασε τον φετινό κύκλο, ενώ αποκάλυψε πως είναι και πάλι σε σχέση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη διατροφική διαταραχή που πέρασε και αποκάλυψε πως πλέον έχει σκοπό να πάρει πίσω τα κιλά που έχασε.

«Εγώ επιλέγω τον Παναγιώτη. Ο Αλέξης Παππάς δεν είναι του γούστου μου. Η Νατάσα μου μοιάζει σε εξωτερική εμφάνιση. Από χαρακτήρα… Είναι fake. Όλα τα κορίτσια τα βάζουν με τη Γιώτα. Μου θυμίζει εμένα, που όλα τα κορίτσια τα έβαζαν μαζί μου. Η Άννα από την πρώτη στιγμή έχασε τη μπάλα. Η Έλενα πήγε με το νυφικό. Και αυτή με αντιγράφει. Η Ιζαμπέλα προσπαθεί να αντιγράψει τη Σία με το τραγούδι. Οι μισές κοπέλες αντιγράφουν τις ατάκες και τη συμπεριφορά μου. Από τα φετινά ραντεβού ζήλεψα το ραντεβού που ήταν πάνω σε ένα αιωρούμενο παγκάκι» είπε σχετικά με τον φετινό κύκλο του «The Bachelor» η Αντζελίνα.

Όσον αφορά την επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της και την περιπέτεια με τα κιλά της, η Αντζελίνα τόνισε: «Εγώ πέρασα από διατροφική διαταραχή. Σηκώθηκα στα πόδια μου και είμαι δυνατή. Τώρα που είμαι καλά τρώω. Όταν δεν είμαι καλά δεν τρώω. Το έχω βάλει σκοπό να πάρω τα κιλά που έχασα. Είμαι σε σχέση. Έχει υπάρξει επανασύνδεση και τώρα είμαστε καλά».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ