Άντζυ Σαμίου: Ξεσπαθώνει υπέρ του Αλέξη Τσίπρα!

221

Η Άντζυ Σαμίου δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθεια και τη στήριξη της στον Αλέξη Τσίπρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει πάρει πολλές φορές το μέρος του πρωθυπουργού ακόμα και σε δύσκολες περιόδους για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά και πάλι μέσα από τα social media έδειξε την συμπαράσταση της. Στο Twitter έγραψε: «Ο Τσίπρας δεν δίνει τη μάχη απέναντι σε κάποιον αρχηγό αντιπολίτευσης! Δίνει τη μάχη απέναντι στα στρατευμένα ΜΜΕ! Μόνος του και όλοι τους».

Η Άντζυ Σαμιου στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής και ενώ είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται το προβάδισμα της ΝΔ, γράφει στο Facebook: «Επειδή βλέπω κάποιοι να παίρνετε τα βουνά, υπενθυμίζω πως δεν έχουμε εθνικές εκλογές, και πως έχουμε κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο!».

Τελικά τα πάντα άλλαξαν η ήττα είναι τεράστια και επανέρχεται γράφοντας: «Να δω τον Κούλη να βγαίνει και να σας λέει ότι βρήκε άδεια ταμεία για αυτό θα σας κόψει τις συντάξεις και να χτυπιέμαι στα γέλια! Γιατί δε γίνεται αγάπη μου να χολοσκάω εγώ για τη βλακεία του καθένα, που δεν ψήφισε συριζα επειδή κρατούσε μούτρα, επειδή δεν έβαλε σε δουλειά το γαμπρό του κι επειδή δεν του χάρισε τα χρέη του…. όχι αγάπη μου, οι βλακείες πληρώνονται ενίοτε και ακριβά!»

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ