Αποχωρεί από το “Survivor” o Τριαντάφυλλος; Η καθοριστική γνωμάτευση των γιατρών

276

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στην παραγωγή του Survivor ο Τριαντάφυλλος και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο σχετικά με τις συνεχείς καβγάδες και προστριβές του με τους συμπαίκτες του.

Όπως όλοι βλέπουμε, εδώ και μέρες ο Τριαντάφυλλος δεν παίρνει μέρος στα αγωνίσματα λόγω τραυματισμού. Αυτό ωστόσο δε μπορεί να συνεχιστεί για πολύ και πλέον το μέλλον του τραγουδιστή στο ριάλιτι επιβίωσης είναι αβέβαιο.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Τρίτη, την τελική απόφαση αναμένεται να πάρουν τα επόμενα 24ωρα οι γιατροί.

«Τι λένε οι δικές μου πληροφορίες; Ο Ντάφυ μπορεί να μην αγωνίζεται και να είναι θεατρίνος και ηθοποιός, αλλά έχει πρόβλημα στο ισχίο στα αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως τις επόμενες ώρες θα τον δει νευροχειρουργός. Για να δει αν το πρόβλημα στο ισχίο μπορεί να ιαθεί. Αν πει ότι δε μπορεί να ιαθεί, η παραγωγή θα του ζητήσει να απομακρυνθεί από το παιχνίδι, όπως έγινε και με τη Σοφία. Άρα τις επόμενες ώρες μπορεί η παραγωγή να του ζητήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αυτή είναι η είδηση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ