ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ: Το OPEN απέλυσε αιφνιδίως τη Νάνσυ Νικολαΐδου

389

OPEN BEYOND – Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στο Open, στο οποίο άλλωστε εργάστηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ο σταθμός ανακοίνωσε σήμερα

το μεσημέρι στην έμπειρη δημοσιογράφο ότι…δεν έχει project να την αξιοποιήσει (!), ανακοινώνοντάς της παράλληλα και τη λήξη της συνεργασίας τους!

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι πριν από λίγες μέρες η διοίκηση του σταθμού είχε καλέσει την Νικολαΐδου σε συζήτηση με στόχο… την αξιοποίηση της στη νέα τηλεοπτική σεζόν, εξαιτίας και της σημαντικής εμπειρίας της.

Πληροφορίες αποδίδουν αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια σε προσωπική επιλογή της Διεύθυνσης Προγράμματος του Open, ενώ από την πλευρά της η δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να εργάζεται στην εκπομπή “Αννίτα Κοίτα”, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα …πειράματα στο κανάλι της Παιανίας συνεχίζονται και η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η Νάνσυ Νικολαΐδου, επί χρόνια διακεκριμένη τηλεκριτικός στο “Έθνος”, “Έθνος TV”, ” Τ-LIFE” αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές, εξετάζει ήδη τις προτάσεις για το επόμενο βήμα της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ