Αποκλειστικό! Η Μυρσίνη δολοφονεί τη Θεοδοσία και ο Νικηφόρος απειλεί την μάνα του: «Ξέρω ότι την σκότωσες»

517

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες…Καρέ- καρέ η δολοφονία και οι απειλές του Νικηφόρου!

Γράφει η ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η μέρα της τελικής απόφασης για την Ελένη έχει φτάσει και ο δικαστής ανακοινώνει την καταδίκη της Ελένης σε ισόβια. Το άκουσμα της ποινής προκαλεί ένταση και θυμό στους Σεβαστούς που ουρλιάζουν και ζητούν την θανάτωση της φόνισσας, ενώ οι άνθρωποι της Ελένης που πίστευαν πως θα την αθώωναν καθώς βρισκόταν σε αυτοάμυνα καταρρέουν.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν από τη μια να συγκρατήσουν το πλήθος και από την άλλη να προστατεύσουν την Ελένη κατά την μεταφορά της στις φυλακές.

Η Δρόσω χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμάει, ενώ ο Λάμπρος, ο Θωμάς και ο Νέστορας είναι καταρρακωμένοι από την απόφαση. «Καταδίκασαν την Λενιώ μας, Νέστορα» λέει ο Θωμάς, ενώ η Ασημίνα στέκει στο πλευρό της αδερφής της. Ο Νικηφόρος συγκρατεί τη μητέρα του που ουρλιάζει και εκείνη κάνει ένα νεύμα στο δολοφόνο που πλήρωσε και του δίνει εντολή να τελειώσει τη δουλεία που του ανέθεσε.

Έτσι, όταν βγαίνουν έξω από το δικαστήριο, μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είναι στο κόλπο, αρχίζουν να φωνάζουν κατά της Ελένης και μερικοί από αυτούς καβγαδίζουν με υποστηρικτές της Σταμίρη. Τη στιγμή εκείνη ο πληρωμένος δολοφόνος βρίσκει την ευκαιρία να πατήσει την σκανδάλη με στόχο την Ελένη!

Η σφαίρα όμως πετυχαίνει την Θεοδοσία! Προς στιγμή επικρατεί πανζουρλισμός και οι περισσότεροι τρέχουν να γλιτώσουν! Η Θεοδοσία πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα! Ο Λάμπρος τρέχει κοντά της: «Θεοδοσία, κορίτσι μου, μείνε κοντά μου», της λέει, ενώ και η Ελένη κάνει κίνηση να την πλησιάσει, αλλά οι αστυνομικοί την εμποδίζουν και την βάζουν στο περιπολικό για να την μεταφέρουν στις φυλακές.

Η Μυρσίνη τα έχει χάσει καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήταν η Θεοδοσία ο στόχος της, ενώ ο Νικηφόρος από δίπλα της λέει απειλητικά: «Ξέρω ότι εσύ το έκανες! Θα λογαριαστούμε μετά, μητέρα» και την αρπάζει από το χέρι να φύγουν.

«Θεοδοσία, θα γίνεις καλά! Μη φοβάσαι» και εκείνη του απαντάει: «Κράτα με…Στην αγκαλιά σου θέλω να είμαι… Εκεί ήθελα πάντα να ήμουν… Σ’αγαπώ» και κλείνει τα μάτια της για πάντα! Ο Λάμπρος και η Ελένη υποφέρουν από τον άδικο θάνατο της!

Πηγή: Tivi ΣΙΡΙΑΛ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ