Αποκλειστικό: Οριστικός χωρισμός για Νικολέττα Τσομπανίδου και Παναγιώτη Βασιλάκο

414

Οι μοναχικές βόλτες της νικήτριας του “Bachelor” στο κέντρο της Αθήνας, όπως θα δείτε και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, με φίλες της, κάνοντας τη γυμναστική της, έχουν “προδώσει” εδώ και καιρό το μεγάλο μυστικό και το You είναι εδώ για να σας πει όλες τις λεπτομέρειες!

Η σέξι Θεσσαλονικιά εδώ και ένα μήνα αποφεύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους και ζει μόνη της σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο το οποίο νοίκιασε πριν ένα μήνα, εγκαταλείποντας την πόλη της όπου μένουν και οι γονείς της. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Τι συνέβη λοιπόν με εκείνη και τον Παναγιώτη;

Θυμάστε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού το ζευγάρι δεν σταματούσε να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram να εμφανίζεται αγκαλιασμένο και ερωτευμένο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Όλοι ξέρουν βέβαια πως αρκετοί Bachelors ανα τον κόσμο μετά το τέλος του παιχνιδιού όχι μόνο παντρεύτηκαν τις νικήτριες αλλά έκαναν και οικογένεια. Η Νικολέττα πίστευε μάλιστα και το έλεγε σε δηλώσεις της ότι κάτι τέτοιο μπορεί και να συνέβαινε και με την δική τους περίπτωση. Συζούσε μαζί με τον Παναγιώτη μετά το τέλος του παιχνιδιού και κάποια στιγμή αποφάσισε να ανέβει στην Θεσσαλονίκη για να πάρει κάποια πράγματά της και να δει τους γονείς της. Στην επιστροφή της, την περίμενε μεγάλη έκπληξη!

Ο…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ BACHELOR

Ο πρώτος τσακωμός τους έγινε όταν η Νικολέττα επέστρεψε και τον πήρε τηλέφωνο από το αεροδρόμιο να τον ρωτήσει αν μπορούσε να έρθει να την πάρει με το αυτοκίνητο. Η παγωμένη του αντίδραση και η φράση “και γιατί να έρθω; Δεν έχουμε κάτι μεταξύ μας” στην κυριολεξία την άφησε στήλη άλατος! Με τις βαλίτσες στο χέρι μετακόμισε αναγκαστικά στο σπίτι φίλης της και σε κάθε επικοινωνία με τον Παναγιώτη -όταν δεν της απαντούσε ο τηλεφωνητής του- εκείνος δικαιολογούσε την απουσία του, λέγοντας πως αυτό το διάστημα τον ενδιαφέρει μόνο το “Battle of the couples”.

Η Νικολέττα μετά από αρκετό καιρό αποφάσισε πως ο χωρισμός τους ήταν οριστικός, ειδικά, όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες, έληξε στις 28 Φεβρουαρίου και ο όρος στο συμβόλαιό τους που – για να το πούμε κομψά- τους ζητούσε να δείχνουν ερωτευμένοι για ένα χρονικό διάστημα, για το καλό του project, που η αλήθεια είναι ότι έφερε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης φέτος στο κανάλι.

Το μόνο που δεν ξέρουμε αν αληθεύει, είναι αυτό που έφτασε στα αυτιά μας, ότι ο Παναγιώτης άλλοτε αυστηρά άλλοτε πιο…γλυκά της ζητούσε να αποφύγει κάθε επαφή με δημοσιογράφους, να μην μιλήσει για το χωρισμό τους μέχρι να τελειώσει το “Batlle of the couples”, ειδικά όταν άρχισε και η μεγάλη πτώση στα νούμερα. Η τελευταία τους επικοινωνία πάντως ήταν ένα τυπικό τηλεφώνημα όταν η Νικολέττα αρρώστησε πριν από μερικές μέρες από κορωνοιό.

Το παραμύθι τελείωσε…άδοξα και εκείνη φαίνεται πια πως έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Και με την μετακόμισή της σε νέο σπίτι και με την συνεργασία της με κέντρο αισθητικής. Και μην εκπλαγείτε αν μετά το καλοκαίρι την δείτε και….τηλεοπτικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ