Αποκλειστικό: “Βόμβα” στο Μαύρο Ρόδο – Όλγα και Πέτρος είναι αδέρφια

234

Σαν «βόμβα» θα σκάσει στο Μαύρο Ρόδο η είδηση πως η Όλγα είναι κόρη του Θέμη Καστρινού και φυσικά κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτή την αποκάλυψη.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Όπως είδαμε στα πρώτα επεισόδια, η Όλγα πάει στο χωριό Γερακιανή απ’ όπου κατάγεται, μαζί με την παρέα της για να περάσουν ένα τριήμερο μακριά από την πόλη. Συνδυαστικά είναι και τα γενέθλια της κολλητής της Αλεξίας και έτσι αποφάσισαν όλοι μαζί να τα περάσουν κάπως διαφορετικά. Ωστόσο η έννοια η μεγάλη της Όλγας είναι να βρεθεί μόνη της με τον Πέτρο, με τον οποίο είναι ερωτευμένη και θέλει να γίνουν ζευγάρι.

Όταν φτάνουν λοιπόν στο χωριό Γερακιανή, η Όλγα προσπαθεί να κερδίσει τον νεαρό πλούσιο γόνο, ενώ έχοντας μιλήσει σχετικά γι’ αυτόν στη μητέρα της, η Πολυξένη της απαντάει: «Όμορφο παλικάρι, αλλά κράτα μικρό καλάθι. Οι όμορφοι φέρνουν και προβλήματα», τη συμβουλεύει, χωρίς να ξέρει καμία από τις δύο πως αυτό σύντομα θα βγει αληθινό. Στα γενέθλια της Αλεξίας αποκαλύπτεται στην Πολυξένη το ποιανού γιος είναι ο Πέτρος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Χλομιάζει και δεν αισθάνεται καλά. Φεύγει σαν κυνηγημένη για το σπίτι με την πρόφαση πως έχει μια δουλειά.

Αργότερα συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να διεκδικεί τον Πέτρο, ο οποίος βέβαια δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την Ελισάβετ: «Δεν είναι για εσένα αυτό το αγόρι, μείνει μακριά του και κοίτα να βρεις κάποιον άλλον», της τονίζει και η νεαρή αντιδράει: «Τι σ’ έπιασε; Μύγα σε τσίμπησε; Εμένα μου αρέσει και θέλω να είμαι μαζί του». «Τι δουλειά έχεις εσύ με μια τέτοια οικογένεια; Μόνο προβλήματα και πόνο θα έχεις! Μόλις δέσει τον γάιδαρό του θ’ αρχίσει να κοιτάζει δεξιά και αριστερά και μετά εσύ θα τρέχεις. Μην ασχοληθείς ξανά μαζί του, σου το λέω για τελευταία φορά», της ξεκαθαρίζει. Η Πολυξένη δεν μπορεί με τίποτα να ηρεμήσει και η σκηνή κάνει flashback, τότε που η ίδια εργαζόταν στο μαγαζί του Θέμη.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Θέμη και της Πολυξένης στο Μαύρο Ρόδο
Οι δυο τους είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση, μόνο που ο έρωτας ήταν μονόπλευρος από εκείνη. Εκείνος δεν είχε σκοπό να χαλάσει τον γάμο του για κανέναν λόγο, ακόμα κι αν προέκυπτε κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Έτσι και έγινε. Η Πολυξένη μαθαίνει πως είναι έγκυος και προκειμένου να μην την πιέσει να κάνει έκτρωση, μάζεψε τα πράγματά της και εξαφανίστηκε από τη ζωή του για πάντα. Άλλαξε πόλη, άλλαξε δουλειά και έκρυψε απ’ όλους το αμαρτωλό παρελθόν της. Έγινε φίλη με την Ισμήνη, τη μητέρα της Ελισάβετ, η οποία και τη βοήθησε στο μεγάλωμα της Όλγας της.

Κάποια στιγμή όμως το μυστικό για την Όλγα και το ποιος είναι ο πατέρας της θα μαθευτεί και τότε όλα για όλους θα αλλάξουν…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ