Αρχική σελίδα


home-1

Προϊόν / Υπηρεσία αρ. 1

Εδώ πρέπει να προστεθεί αυτό, για το οποίο είναι πιο γνωστή η εταιρεία σας, είτε πρόκειται για λουκάνικα, είτε για καπελάκια, είτε για εξολοθρεύσεις νυχτερίδων βαμπίρ.

Μάθετε περισσότερα

home-2

Προϊόν / Υπηρεσία αρ. 2

Ποιο είναι ένα άλλο δημοφιλές στοιχείο που έχετε για πώληση ή ανταλλαγή; Μιλήστε εδώ για αυτό με φανταχτερούς, ευκολομνημόνευτους όρους, ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπού σας να το καταλάβουν σίγουρα.

Μάθετε περισσότερα

home-3

Προϊόν / Υπηρεσία αρ. 3

Μην θεωρήσετε αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία το τρίτο καλύτερό σας, αλλά δείτε το σαν χάλκινο ολυμπιονίκη στους αγώνες καταπληκτικών προϊόντων/υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα

Το κύριο μήνυμά σας

Χρησιμοποιήστε αυτό τον χώρο για να ενημερώσετε τους επισκέπτες τι κάνει η εταιρεία σας και γιατί και πώς το κάνει; Για τι είσαστε γνωστοί; Σε ποιους αρέσετε; Ποιο είναι το υπ’ αριθμό ένα πλεονέκτημά σας έναντι του ανταγωνισμού;

Συμπεριλάβετε τα πάντα όσα κάνουν την επιχείρησή σας μοναδική και καλύτερη από τον ανταγωνισμό. Μήπως έχετε μια πατενταρισμένη διαδικασία 13 βημάτων για να ταριχεύετε κουκουβάγιες με ολοζώντανα αποτελέσματα; Πρέπει να το αναφέρετε.

Άλλα καλά στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό το κείμενο είναι τα εξής: βραβεία που έχετε κερδίσει, διακρίσεις που έχετε λάβει, πόσα προϊόντα έχετε πουλήσει, φιλοσοφία της εταιρείας (μην μακρηγορείτε), ενδιαφέροντα σημεία από την ιστορία της εταιρείας και οτιδήποτε κάνει έναν αναγνώστη να πιστέψει ότι θα είναι συναρπαστικό να συνεργαστεί μαζί σας.

home-4

Επόμενα βήματα…

Εδώ πρέπει να μπει η υπ’ αριθμόν ένα κλήση προς ενέργεια για έναν υποψήφιο πελάτη, π.χ. να ζητήσει μια προσφορά ή να περιηγηθεί στον κατάλογο προϊόντων σας.


Κλήση προς ενέργεια