Αθηνά Ευμορφιάδη: O σύντροφός της αναφέρει ότι δεν την έχουμε δει ακόμα να ξεσπάει

2947

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, Γιάννης Μαυροκορδάτος.

Ο ίδιος μίλησε για την Αθηνά και τον χαρακτήρα της λέγοντας πως πρόκειται για μια πολύ ντόμπρα γυναίκα που ενοχλείται από το ψέμα και την αδικία λέγοντας μάλιστα ότι ενοχλείται ως αθλήτρια που ακόμα δεν φέρνει νίκες στην ομάδα της.

«Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει. Θα προσαρμοστεί σιγά σιγά, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει. Εκεί μέσα 24 ώρες μαζί με τον άλλον λογικό να μαλώσει, εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια μας με τα αδέρφια και της μανάδες μας. Είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες ίντριγκες.

Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα πόδια της και τα χέρια της, πάει για να κερδίσει. Λογικό να μην της αρέσει που φέρνει ήττες. Για τη Ναυσικά δε μπορώ να κρίνω γιατί την ψήφισε γιατί μπορεί να έχει γίνει και κάτι άλλο μέσα στην καλύβα που να μην το γνωρίζουμε και να έχει βγει κάτι διαφορετικό προς τα έξω» είπε αρχικά ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Σε άλλο σημείο, ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor ανέφερε: «Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι πάρα πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα. Σας είπα, δε μπορεί το ψέμα, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Είναι σκληρός άνθρωπος, είναι ντρόμπρος άνθρωπος, θα πει κατευθείαν αυτό που θέλει.

Εύχομαι να μην την δούμε να ξεσπάει. Μας λείπει πάρα πολύ, στα παιδάκια, τους μαθητές της, την κόρη της, τους γονείς. Να είναι καλά και να έχει υγεία, όλα τα παιδιά. Αγαπάμε όλα τα παιδιά και τους μπλε και τους κόκκινους, ένα παιχνίδι είναι».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ