Αθηνά New York: “Θέλω με τα πεθερικά μου να…”

2437

Το πρωί της Δευτέρας προβλήθηκε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Παππά και την Αθηνάς New York στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Πλέον, οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα καθώς η Αθηνά New York κατάφερε να “κλέψει” την καρδιά του Bachelor. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο όπου μίλησαν για τον έρωτά τους και για το μέλλον της σχέσης τους από εδώ και πέρα.

Οι δηλώσεις Παππά – Αθηνάς
«Έχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν για να μιλάμε για το γάμο, αλλά δεν θα ήθελα αυτή της στιγμή να μπερδέψω τις έννοιες. Όπως είπα στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε στιγμές μαζί, να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας.

Το ζητούμενο είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά, γιατί οι αποστάσεις χιλιομετρικά είναι μεγάλες και θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή σε αυτό. Μετά να ξέρεις θα είσαι ο πρώτος που θα ανακοινώσω πως θα γίνει αυτή η πρόταση», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς

Από την άλλη, η Αθηνά πήρε το λόγο και πρόσθεσε: «Θέλω να χορέψω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε περιστέρια άσπρα. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει στην Κρήτη ή στην Ικαρία ή στην Κύπρο. Όλα τα νησιά είναι καλά.

«Εννοείται ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω στην Νέα Υόρκη για την Αθηνά. Για αυτό είπα στην Αθηνά να δούμε τα πράματα από μια άλλη οπτική, γιατί από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Αθηνά μένει στην Αμερική, μου ήταν πολύ δύσκολο να κάνω μια σχέση εξ αποστάσεως. Άρα αυτό θα είναι κάτι που εμείς οι ίδιοι θα ψάξουμε να βρούμε και όλα θα πάνε καλά».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ