Battle of the Couples Spoiler (27/2): Σεισμός! Αυτά είναι τα νέα ζευγάρια που θα απογειώσουν το ριάλιτι!

268

ι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον!

Ξεκίνησε το “Battle of the Couples“, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά.

Την πρεμιέρα του έκανε χτες το νέο ριάλιτι σχέσεων του Alpha «Battle of the Couples» με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, πρώην παίκτη του Νοmads και εργένη στο Bachelor. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα ριάλιτι που θα συνδυάζει την αγάπη, την αφοσίωση, αγωνίσματα, ανταγωνισμό ανάμεσα σε ζευγάρια και ένα μεγάλο έπαθλο.


Τα πρώτα 13 ζευγάρια έκαναν την εμφάνισή τους στη χθεσινή πρεμιέρα, με τα 12 από αυτά να μπαίνουν στο σπίτι. Η παρουσία όλων των ζευγαριών όμως ήταν κάπως υποτονική για τα δεδομένα ενός ριάλιτι σχέσεων.

Είναι ακόμα νωρίς, κάποιοι φαίνονται να έχουν δυνατότητες αλλά ο Alpha παίζει απέναντι από Survivor και MasterChef και θα έπρεπε ίσως να επενδύσει σε πιο δουλεμένους παίκτες σε θέματα εκρηκτικών ζευγαριών. Ζευγάρια τα οποία συνδυαστικά θα έσπαγαν, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τα ρεκόρ των τηλεθεάσων.

Το Menshouse προτείνει οκτώ από τα πιο διάσημα ζευγάρια που θα απογείωναν το νέο ριάλιτι του Alpha από την πρώτη τους επαφή μέσα στο σπίτι του Battle of the Couples.

Ρούλα Βροχοπούλου και Φραν. Το ζευγάρι από το οποίο δεν ακούσαμε ποτέ τη φωνή του ανδρός, ακούσαμε όμως πολλάκις και σε όλες τις εντάσεις τις φωνές και τα κλάματα της Ρούλας. Μία μονόπλευρη αγάπη που άνθισε και μαράθηκε στα τηλεοπτικά παράθυρα των μεσημεριανών εκπομπών. Ένα ζευγάρι θρύλος.

Βετεράνοι των ριάλιτι του έρωτα, αφού διέπρεψαν σαν παίκτες-ζευγάρι του πρώτου Power of Love και έφυγαν στη μέση του παιχνιδιού αφού ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που δεν υπήρχε λόγος να μένουν άλλο στο παιχνίδι. Μπορεί να μην είναι πλέον μαζί αλλά εφόσον η Αθηνά είναι ο πατέρας του, ο παππούς του, η μάνα του, η αδερφή του, το παιδί του, άρα είναι ακόμα μαζί σαν συγγενείς πρώτου βαθμού.

Η Τάμμυ και οι μνηστήρες της από το «Ζευγάρι της χρονιάς» δε θα μπορούσαν να λείπουν από ένα αντίστοιχο ριάλιτι του 2021. Η Τάμμυ και οι wannabe εραστές της θα έμπαιναν όλοι μαζί στο ριάλιτι. Και ο μάγειρας και ο νεκροθαύτης και ο playboy από την Πάτρα αλλά φυσικά και ο Αιθίοπας με την καμηλοπάρδαλη. Ποιοα θα μπορούσε να τους ανταγωνιστεί;

Μάνθος και Πέγκυ. Σερβιτόρα β’ και εργοστασιάρχης. Ένα τηλεοπτικό ζευγάρι υπόδειγμα αφοσίωσης και εντιμότητας στη σχέση τους. Η μοναδική αγάπη του Φουστάνου. Μαζί θα έφταναν ως τον τελικό χαλαρά.

Το πιο… εκρηκτικό ζευγάρι όλων. Το ζευγάρι που σε κάνει να «χεστείς» από τον φόβο σου. Το ζευγάρι που σε κάνει να τρέχεις. Λίγα ζευγάρια δρουν τόσο αποτελεσματικά μαζί. Τα δυο μαζί σαν ένα, δυο σώματα ενωμένα. Το φαβορί του παιχνιδιού.

Πολλά χρόνια ζευγάρι με τον Νικήτα Τσακίγολου, η Χρυσούλα Διαβάτη όμως θα πήγαινε μόνη στο Battle of the Couple. Όταν τη ρωτούσαν πού είναι ο σύζυγός σας θα απαντούσε «Ποιος είναι ο κύριος; Δεν τον ξέρω» και θα συνέχιζε τη μέρα της.

Λέρα-Γιάννης-Κούλα. Δεν είναι ζευγάρι, είναι ερωτικό τρίγωνο. Είναι όμως θρύλος των εκπομπών της Αννίτας και μία ενδεχόμενη επιστροφή τους για το Battle of the Couples θα έφερνε μαζί της στο ριάλιτι και τους χιλιάδες cult ακόλουθούς τους. Παλιά καλή τηλεόραση ξεμαλλιάσματος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ