Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε η Νικόλ και… φρίκαρε τον Παναγιώτη Βασιλάκο

233

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Νικολέττα μετά το Bachelor

Για την εμπειρία τους στο Bachelor, αλλά και για τα όσα ακούστηκαν γύρω από τη σχέση τους, μίλησαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, οι οποίοι μένουν μαζί και ερωτευμένοι μετά το ριάλιτι του Alpha.

Πώς αντέδρασες όταν μετά τον τελικό είδες την ανάρτηση της Αντζελίνας με το νυφικό και από κάτω το σχόλιο «Εγώ τουλάχιστον θα το φορέσω»;

Νικολέττα: Μήπως η απόρριψη πονάει; Ενδεχομένως και εγώ, αν με απέρριπταν, να αντιδρούσα έτσι.

Αλήθεια, εξακολουθείς να ζηλεύεις τον Παναγιώτη;

Παναγιώτης: Θα απαντήσω εγώ σε αυτό. Ξέρεις ότι τώρα που τελείωσε το Bachelor μου ζήτησε να ελέγξει το κινητό μου (Γελάει.)

Νικολέττα: Μα, να μη δω τι μηνύματα του στέλνουν;

Παναγιώτης: Επειδή έχω ψάξει κι εγώ το κινητό της συντρόφου μου, όταν ήμουν στην ηλικία της, την καταλαβαίνω. Είναι κάτι όμως που δεν θα έκανα τώρα, παρόλο που γνωρίζω ότι η Νικολέττα έχει πολλές κατακτήσεις.

Πιστεύετε ότι έχετε συναντηθεί σε κάποια προηγούμενη ζωή;

Νικολέττα: Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Αυτή η οικειότητα που νιώσαμε από το πρώτο ραντεβού με έκανε να νομίζω ότι τον γνωρίζω από πάντα.

Παναγιώτης: Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά ναι. Και θεωρώ ότι ήταν κάτι ανεκπλήρωτο που έμελλε να ολοκληρωθεί. Δεν σου έχει συμβεί να ποτέ ξανά ένα μέρος και να σου φαίνεται γνωστό ή να μιλάς με έναν άνθρωπο και να νιώθεις ότι κάπου τον έχεις ξανασυναντήσει; Το 2012 πήγα στην Πράγα για να παίξω ποδόσφαιρο. Μπαίνοντας σε ένα ταξί συναντήθηκα με έναν άντρα, που δεν ήξερα αν είναι Τσέχος ή Έλληνας ο οποίος τώρα είναι κολλητός μου. Πιάνοντας συζήτηση μου είπε ότι τον λένε Χρήστο και ότι μένει στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα μένει στη Γρηγορίου Λαμπράκη, δίπλα από το σπίτι της Νικολέττας, και η ενορία του είναι η Αγία Βαρβάρα που είναι η περιοχή όπου μεγάλωσα εγώ στην Αθήνα. Αρκεί να σου πω ότι όσες φορές κάναμε Χριστούγεννα ή Πάσχα μαζί με τον Χρήστο στη Θεσσαλονίκη, πηγαίναμε πάντα στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην οποία πήγαινε και η Νικολέττα, και είναι πολύ πιθανό να έχουμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν, αλλά να μην είχαμε μιλήσει. Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται συμπτώσεις, μπορώ να σου πω ότι μετά το Bachelor διαπιστώσαμε ότι πατέρας μου γνωρίζεται με τον παππού της.

ΠΗΓΗ: ΟΚ Magazine!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ