Δημήτρης Λάλος: “Έρχονται ανατροπές μέχρι να…” – Η αποκάλυψη που έκανε για τον Σασμό

950

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Έκτορος κάθαρσις» στο «Τempus verum – Εν Αθήναις», στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη σύνθεση του κειμένου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για τον «Σασμό» αλλά και την επιτυχία του Μαθιού, του ρόλου που υποδύεται, ενώ αποκάλυψε και μερικές ανατροπές που αναμένονται να σημειωθούν.

Οι δηλώσεις του Λάλου
«Δε μαρτυρώ αν θα αποκαλυφθεί πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος. Έρχονται πολύ ωραίες σκηνές και ανατροπές. Κάθε φορά που διαβάζουμε τα σενάρια χαιρόμαστε, γιατί έχουμε ωραία πράγματα να παίξουμε. Δε μπορώ να με δω από έξω, αλλά σίγουρα βλέπω ότι ο κόσμος είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος όταν με βλέπει.

Βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο όταν μου το ζητάει. Όταν βλέπω δυο μάτια που με κοιτάνε με τόσο θαυμασμό και θέλουν μια φωτογραφία μαζί μου, θα ήταν κρίμα να τους το αρνηθώ. Υπάρχει ένας φόβος και μια χαρά ταυτόχρονα. Τα περισσότερα λόγια που μου γράφουν έχουν να κάνουν με την ερμηνεία» κατέληξε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ