Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Νίκο Μουτσινά: «Τρέχουν οι λογαριασμοί, μη βλέπεις εσύ που έχεις λύσει το προβληματάκι σου» (video)

83

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τον χιουμοριστικό διάλογο ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Για τα επαγγελματικά του σχέδια και το τηλεοπτικό μέλλον του μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα, στον Νίκο Μουτσινά.


Με χιουμοριστική διάθεση, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συζήτησαν για τις δουλειές και τις άδειές τους, ενώ σε κάποιο σημείο, ο δεύτερος τόνισε: «Έχω πάντα πρότζεκτ να προτείνω στα κανάλια. Θα πάω λοιπόν εκεί αλλά αν μου πουν όχι δεν μπορώ να μείνω χωρίς δουλειά! Υπάρχουν λογαριασμοί που τρέχουν Νίκο! Μη βλέπεις εσύ που έχεις λύσει το προβληματάκι σου! Έτσι; Κάπου ώπα».

«Τι μου τη φέρατε τη μπλε καλιακούδα να μας φάει; Τι σε νοιάζει ρε εγώ αν κάθομαι μια αργία;» αναρωτήθηκε, ο Νίκος Μουτσινάς απευθυνόμενος στον καλεσμένο του. «Κάτσε ρε Νίκο, είπαμε… Μα είπαμε… Είναι και η παροιμία, τώρα, που δεν λέγεται. Είπαμε στον Μουτσινά να κάτσει και αυτός εντοιχίστηκε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είσαι προκλητικός αδελφούλη μου! Εσύ και οι Αρβύλα τι είστε; Διαφορετικοί είστε; Παιδιά, ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας! Κλείνει τον Κουτσοφλέβαρο, 28 Φεβρουαρίου και ξαναξεκινάει του Αγίου Δημητρίου μαζί με το γλυκό το βύσσινο. Έξι μήνες στον κάτω κόσμο και έξι μήνες στον πάνω μόνο η Περσεφόνη. Η Περσεφόνη του ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε τον αστείο διάλογο ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καταφέρνει να ταράξει τον Νίκο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που υπάρχει!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ