Εισβάλλει στον Έρωτα Φυγά και το αποκάλυψε στον αέρα του OPEN

1336

Φέτος θα με δείτε στον δεύτερο κύκλο του Έρωτα Φυγά και χαίρομαι αφάνταστα, γιατί ήταν κι η μόνη σειρά που έβλεπα.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 22/8 η Άννα Ανδριανού, η οποία επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων και την συμμετοχή της στον β’ κύκλο του Έρωτα Φυγά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της και αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στην σειρά του Open.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

«Φέτος θα με δείτε στον δεύτερο κύκλο του Έρωτα Φυγά και χαίρομαι αφάνταστα, γιατί ήταν κι η μόνη σειρά που έβλεπα. Είναι ένας ρόλος εξαιρετικός τον οποίο, ο Δημήτρης Αποστόλου, ο επικεφαλής της σεναριακής ομάδας, τον έχει κάνει με αγάπη και μαεστρία.

Είναι μια γυναίκα, η Ουρανία η οποία έρχεται εκεί που δεν την περιμένει κανείς, στο Κιάρι, και είναι ωραίο που εμφανίζεται γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για αυτήν, όμως έχει παίξει ένα τεράστια ρόλο στην ιστορία της οικογένειας των Δεμερτζήδων, μιας και την αγαπούσε ο Δεμερτζής κι εκείνη το ίδιο.

Ήταν τραγουδίστρια και φεμινίστρια και μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα. Ο Δεμερτζής την έβλεπε όσο ήταν παντρεμένος και ετοιμαζόταν να αφήσει την Μαργέτα και την οικογένειά του προκειμένου να φύγει μαζί της.

Ήταν η δεύτερη μάνα του Ιάσονα, κάτι που δεν γνωρίζει η Μαργέτα για αυτό και θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλους. Δεν δέχεται την αδικία, είναι ένα καθαρό και θετικό πλάσμα και προσπαθεί να φέρει την ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις των ανθρώπων και να τους μάθει να αγαπάνε και να δέχονται ο ένας τον άλλον.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ