ΕΞΑΨΗ – Spoiler: Η Κλαίρη αντικρίζει το δολοφόνο της μητέρας της

552

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΕΞΑΨΗ

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται συγκλονίσει την Κλαίρη στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του MEGA.

Η κοπέλα θα έρθει αντιμέτωπη με τον άντρα που σκότωσε τη μητέρα της και άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Αλέξανδρου, τον Μάκη, ο οποίος εμφανίζεται ύστερα από αρκετά χρόνια ξανά στη ζωή του γιου του. Η αλήθεια αποκαλύπτεται η μητέρα του Αλέξανδρου, η Χαρά, αποφασίζει να επισκεφθεί τον γιο της.

Τότε ξετυλίγεται και αλήθεια για το παρελθόν. Ο Μάκης, ο σύζυγος της Χαράς, ένας ευγενής και καλός άνθρωπος, ερωτεύτηκε την πελάτισσα του, Ανθή Αμοιράλη, της Κλαίρης, κατά τη διάρκεια των επάγγελμα ταξιδιών του στην Αρκαδία. Η σχέση τους, παρόλο που ήταν τόσο δυνατή ώστε να κάνει τον να σκέφτεται να εγκαταλείψει το σπίτι του, αποδείχθηκε μοιραία, ολέθρια και καταστροφική.

Μια παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην υπόγεια αποθήκη του παντοπωλείου της, πάνω στο ερωτικό πάθος, ο Μάκης έπνιξε ακούσια την Ανθή σκορπίζοντας πένθος σε δύο οικογένειες. Το επόμενο πρωί παραδόθηκε στην Αστυνομία και η Χαρά μέγα μόνη της τον μικρό Αλέξανδρο.

Η γυναίκα, ωστόσο, συγχώρεσε τον άντρα της και όταν εκείνος φυλακίστηκε τον δέχτηκε πίσω στο σπίτι. Τα παραπάνω γεγονότα οδήγησαν τον Αλέξανδρο να εγκαταλείψει την οικογένεια του, όταν ενηλικιώθηκε και να αλλάξει το επίθετο του. Έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις, η ρωγμή στη σχέση του Αλέξανδρου με την Κλαίρη μοιάζει ανεπανόρθωτη μ να προσπαθεί, μάταια, να απολογηθεί.

Τις μέρες, οι εφιαλτικές μνήμες από τον θάνατο τέρας της ξυπνούν ξανά για την κοπέλα με τον χειρότερο τρόπο, όταν έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της. Όσο και αν προσπαθεί να συ την ψυχραιμία της, η αντίδραση της είναι < τα συναισθήματα την κατακλύζουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ