Εξελίξεις “φωτιά” στις Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα μαθαίνει το μυστικό του Κωνσταντή και…

449

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. Τι θα δούμε απόψε 13/01 στον ΑΝΤ1; Η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή έχοντας μάθει το μυστικό του!

Επεισόδιο 74
Ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την ξανακερδίσει. Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη όμως όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να ξαναείναι μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει;

Η Ελένη με τη Λέτα συνεχίζουν να βρίσκουν γυναίκες και να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του Βόσκαρη. Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδια τους από εκείνον; Η Μυρσίνη θέλει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους.

Ο Γραμματικός όμως δε θέλει ούτε να το ακούσει και η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις. Ο Νικηφόρος προχωράει με την ψηφοφορία στο συνεταιρισμό αλλά προς έκπληξή του, η Ελένη και ο Μιλτιάδης θα είναι εκεί, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να τους διαλύσει.

Η Σοφούλα ξελογιάζεται απ’ τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Άγγελο. Η Ουρανία αποφασίζει να σταματήσει να δουλεύει παρά τις αντιρρήσεις των φιλενάδων της ενώ η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή έχοντας μάθει το μυστικό του!

Άγριες Μέλισσες: “Με απείλησε, μου ζήτησε…”
Η αρχή του τέλους για τον Δούκα έχει αρχίσει στις Άγριες Μέλισσες! Από τη μία ο φάκελος με τη βιομηχανική ζώνη ανοίγει ξανά και από την άλλη αποκαλύπτεται πως ο εγγονός του είναι παιδί της Δρόσως! Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Διαφανίου χάνει πια τις δυνάμεις του και καλείται να αντιμετωπίσει τα νέα προβλήματα που προκύπτουν στην οικογένειά του. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η αρχή του κακού θα ξεκινήσει με τον ερχομό του Τάκη στο Διαφάνι. Η θέλησή του να κερδίσει ξανά την καρδιά της Δρόσως, αλλά και για να βγάλει χρήματα, χρησιμοποιεί το ένοχο μυστικό της προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες των πράξεών του.

Το σχέδιό του είναι να πάρει τη Δρόσω και τον μικρό Σέργιο και να φύγουν κάνοντας μια νέα αρχή, όμως η άρνησή της και η υποψία πως κάτι τρέχει με τον Κωνσταντή, τον κάνουν έξω φρενών και αποφασίζει να απειλήσει την Ασημίνα. «Κλέψατε ένα παιδί από τη μάνα του και όλοι θα μάθουν τι σόι άνθρωποι είστε», της λέει ο Τάκης και η Ασημίνα σοκάρεται.

Ο Τάκης συνεχίζει: «Τι νόμιζες, ότι θα παίρνατε έτσι ένα παιδί και θα πετούσατε τη μάνα του χωρίς αντάλλαγμα; Να ζει σε χαμόσπιτα και στη φτώχεια, ενώ εσείς κάνετε τη ζωή σας; Βέβαια υπάρχει κι άλλος τρόπος για να μη μαθευτεί το μυστικό σας! Να δώσετε χρήματα!

Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να κρατήσεις τον γιο σου και να μη μάθει κανείς τι κάνατε, δώσε λεφτά και θα είμαστε εντάξει». Η Ασημίνα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Βρίσκει τη Δρόσω και της επιτίθεται: «Για πόσο ακόμα θα μου προκαλείς πόνο; Πόσο ακόμα θα με βασανίζεις; Τόσο χαμηλά έπεσες, που χρησιμοποιείς τον Σέργιο για να πάρεις χρήματα; Αυτή είναι η αγάπη σου για το παιδί; Βάλτο καλά στο μυαλό σου, τον γιο μου δεν θα τον πάρεις ποτέ», ισχυρίζεται και φεύγει. Η Δρόσω, έξαλλη με όσα έμαθε ότι έκανε ο Τάκης πίσω από την πλάτη της

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ