ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για την παρουσίαση (video)

161

ΑΝΤΕΝΝΑ – Κάτω από άκρα μυστικότητα το απόγευμα της Πέμπτης έγιναν δοκιμαστικά για τη θέση του παρουσιαστή στα πλατό του ΑΝΤ1 για το show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που συμμετείχε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν το πρώτο όνομα που έκανε οντισιόν.

Ακολούθησε ένας παλιός γνώριμος του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λέντζας που τηλεοπτικά τον είχαμε δει τελευταία φορά στο παιχνίδι αθλητικών γνώσεων της ΕΡΤ «Το Μεγάλο Παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική σκέψη της ηγεσίας του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του show ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος επέλεξε τελικά να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος».

Στη συνέχεια έγινε μια πρόταση στη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία όμως τελικά προτίμησε να αποχωρήσει από το κανάλι τoυ Αμαρουσίου με κατεύθυνση τη λεωφόρο Συγγρού και το Mega.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του σταθμού, ενώ όπως μαθαίνουμε εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Στον ΑΝΤ1 πάντως τα δοκιμαστικά συνεχίζονται…