Έρωτας φυγάς: Ανατροπή – Η Αλεξάνδρα στο πλευρό της Ευγενίας

1091

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ «Έρωτας φυγάς», έρχεται μια ανατρεπτική εξέλιξη που εκπλήσσει τους τηλεθεατές.

Η Αλεξάνδρα σώζει την Ευγενία

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ «Έρωτας φυγάς», έρχεται μια ανατρεπτική εξέλιξη που εκπλήσσει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η Ευγενία και ο γιος της βρίσκονται σε κίνδυνο, η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει δράση για να τους σώσει τη ζωή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ, «Έρωτας φυγάς», προβλέπεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικός. Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Αλεξάνδρα, Ιάσονας, Μάρκος και Ευγενία, βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους, και οι γάμοι τους κρέμονται από μια κλωστή. Κάποιες επιλογές της γιατρού φέρνουν τον σύζυγό της, τον Μάρκο, σε ένα σημείο κρίσης και αναγκάζουν τον ίδιο να πάρει δραστικές αποφάσεις. Ένα από αυτά τα δραματικά βήματα είναι η απομάκρυνση της Ευγενίας από το σπίτι τους, αφήνοντάς την να ζει μακριά από τον μοναχογιό της, τον μικρό Στέφανο, ο οποίος παραμένει με τον πατέρα του.

Οι ημέρες που ακολουθούν είναι βασανιστικές για την μητέρα, και μέσα στην απελπισία της, καλεί την Αλεξάνδρα για βοήθεια. Εκείνη επισκέπτεται το αρχοντικό των Δεμερτζήδων, όπου η Ευγενία την παρακαλεί να πάρει και να της πάει τον γιο της, Στέφανο, για να τον δει έστω και για λίγα λεπτά. Αυτή η κίνηση της Ευγενίας εκπλήσσει την Αλεξάνδρα, δεδομένων των πολλών διαφορών που τις χωρίζουν. Παρόλα αυτά, κατανοεί την ανάγκη της Ευγενίας και τον πόνο που αισθάνεται. Έτσι, αποφασίζει να τη βοηθήσει.

Πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου και, συναντώντας την οικονόμο, την Παναγιώτα, της λέει ότι θέλει να πάει μια βόλτα με τον Στέφανο. Στη συνέχεια, συναντά κρυφά την Ευγενία σε μια αγροτική περιοχή. Η γιατρός αγκαλιάζει τον γιο της και γεμίζει από ευτυχία και συγκίνηση, ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί την Αλεξάνδρα. Εκείνη, όμως, της εξηγεί ότι έχουν πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή τους.

Μετά από λίγο, η Αλεξάνδρα ζητά να πάρει πίσω τον μικρό για να φύγουν, όμως η Ευγενία αρνείται να τον αποχωριστεί, αθετώντας την υπόσχεση που της έχει δώσει. Σε μια κατάσταση πανικού, αρχίζει να τρέχει με το παιδί στην αγκαλιά, ενώ η Αλεξάνδρα την ακολουθεί. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της να διασχίσει το ποτάμι, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στον ορμητικό χείμαρρο, παίρνοντας μαζί της και το παιδί.

Η Ευγενία προσπαθεί να πλησιάσει τον γιο της, αλλά το καλάθι που είναι μέσα το παιδί έχει απομακρυνθεί πολύ. Βλέποντας την κατάσταση, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να δράσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ορμάει στο ποτάμι με σκοπό να σώσει τόσο τον μικρό Στέφανο όσο και την Ευγενία, που κινδυνεύουν να πνιγούν. Πρώτα καταφέρνει να πιάσει το καλάθι με το παιδί και το βγάζει έξω από το ποτάμι, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, προσπαθεί να βοηθήσει και την Ευγενία.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι δύο γυναίκες καταφέρνουν να βγουν ζωντανές από το ποτάμι. Η Αλεξάνδρα, που σώζει τη ζωή και των δύο από βέβαιο θάνατο, φανερά ταραγμένη, αλλά με ασφάλεια, τους πηγαίνει πίσω στο σπίτι του Μάρκου.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ