Έρωτας φυγάς: «Εγώ πρέπει να σου ζητήσω συγνώμη» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

1669

Η Μαργέτα θα πάει στη φυλακή για να βρει την Αλεξάνδρα στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς».

Η Ευγενία πέφτει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά, αφού ο Μάρκος θα της ζητήσει διαζύγιο. Ο Στέφανος και η Νότα θα κάνουν προσπάθεια να αλλάξουν γνώμη στον Μάρκο με το φόβο πως η Ευγενία μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά και το παιδί.

Ο Μάρκος δε δέχεται να τη συγχωρέσει και σκέφτεται μόνο την Αλεξάνδρα. Αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της. Ο Παύλος θα το ανακαλύψει και η Φωτεινή θα αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα.

Η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας θα αξιολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου. Το ότι δε μιλάει άλλα και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν φτάνουν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Η Μαργέτα θα πάει στη φυλακή για να βρει την Αλεξάνδρα και θα της πει κάτι που θα την αιφνιδιάσει.

_________________________________________________________________

Έρωτας Φυγάς 2ος κύκλος σήμερα στις 20:00 | Trailer | OPEN TV

_________________________________________________________________

Η ιστορία μας:

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Επιμέλεια σεναρίου: Δημήτρης Αποστόλου
Παραγωγή: Αργοναύτες Α.Ε.
Πρωταγωνιστούν:
Πέμη Ζούνη,Αντώνης Καρυστινός,Ντάνη Γιαννακοπούλου,Σταύρος Σβήγκος
Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς
Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου
Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ