Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα χάνει το μυαλό της μετά τον γάμο του Μιχάλη

1814

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ελπίδα χάνει το μυαλό τη μετά τον γάμο του Μιχάλη.

Καλά θα πάει αυτό..

Η Ελπίδα αναστατώνεται όταν πληροφορείται ότι η Αλεξάνδρα πυροβόλησε τον ξάδερφό της. Ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις μαζί του οπότε πηγαίνει να επισκεφτεί τη σύζυγό του στη φυλακή και της υπόσχεται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να της πάει τα παιδιά για να τα δει σε κάποιο επόμενο επισκεπτήριο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Μάλιστα, είναι εκείνη που προσφέρει στέγη στην Αλεξάνδρα όταν πολύ αργότερα η κοπέλα θα αποφυλακιστεί αλλά ο Ιάσωνας θα την διώξει από το σπίτι. Παράλληλα εξακολουθεί να είναι η ερωμένη του Κοντογιάννη κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

Θέλει να τον παντρευτεί αλλά πρέπει πρώτα να χωρίσει από τη σύζυγό του. Μόνο που η δολοφονία του ανατρέπει τα σχέδια τους. Ο πόνος για την Ελπίδα δεν είναι για το χαμό της μεγάλης της αγάπης αφού ποτέ δεν ήταν αλλά επειδή χάνει την οικονομική στήριξη. Τώρα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να μπορεί να απολαμβάνει την πλούσια ζωή που τόσο της αρέσει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ