Έρωτας φυγάς: Η Ευγενία κόβει τις φλέβες της!

498

Η Αλεξάνδρα έπειτα από την απόπειρά να σκοτώσει τον Ιάσονα, οδηγείται στη φυλακή. Η Ευγενία γεμίζει τύψεις…

Η Ευγενία γεμίζει τύψεις

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Αλεξάνδρα έπειτα από την απόπειρά να σκοτώσει τον Ιάσονα, οδηγείται στη φυλακή. Η Ευγενία γεμίζει τύψεις και ενοχές για την συμφορά που έφερε, ενώ ο Μάρκος της ζητάει να βάλουν τέλος στον γάμο τους. «Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μαζί μετά από αυτό», της ανακοινώνει.

Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον έμεινε μόνη και ότι ο άνθρωπος που έδωσε τα πάντα, την κοιτάζει με απέχθεια. Έτσι, μία μέρα ζητάει από την θεία της, να πάρει το παιδί και να πάνε μία βόλτα, λέγοντας της ότι θέλει να μείνει για λίγο μόνη της.

Η Νότα, φυσικά δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι έχει κατά νου η ανιψιά της. Όταν λοιπόν φεύγει με το παιδί, η Ευγενία γεμίζει την μπανιέρα, μπαίνει μέσα και κόβει τις φλέβες της. Όμως, για καλή της τύχη, η Νότα επιστρέφει νωρίτερα. Την φωνάζει, όμως δεν παίρνει καμία απάντηση κι αυτό την κάνει να απορήσει, καθώς η ανιψιά της της είχε πει ότι θα μείνει στο σπίτι.

Όταν τελικά, την βρίσκει μέσα σε μια λίμνη αίματος, βγάζει μια σπαρακτική κραυγή, όμως παραμένει ψύχραιμη και ειδοποιεί αμέσως ασθενοφόρο. Όταν μπαίνει τέλος σε αυτή την περιπέτειά, η ψυχολογική της κατάσταση της είναι ακόμα πιο άσχημη.

Ο Μάρκος μένει δίπλα της μέχρι να σταθεί στα πόδια της. «Δεν είσαι κακός άνθρωπος, όμως έκανες κάτι κακό», της λέει κι εκείνη του απαντάει: «Σε αγάπησα πάρα πολύ. Μη με συγχωρήσεις, αρκεί να μη φύγεις. Δεν θέλω να μείνω μόνη μου».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, η Μαργέτα παίρνει τα παιδιά και τα πάει στη φυλακή για να τα δει η Αλεξάνδρα, όμως ο Ιάσονας το μαθαίνει, σπεύδει εκεί και τα αρπάζει, ενώ στη συνέχεια φροντίζει να τα κρύψει και από την μάνα του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ