Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα καταρρέει και η οργή την κατακλύζει

392

Στα νέα επεισόδια του «Έρωτα Φυγά», έρχεται μια σειρά από απρόβλεπτες εξελίξεις και ανατροπές που σίγουρα θα αφήσουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Πολλά από αυτά τα γεγονότα επικεντρώνονται στον χαρακτήρα του Ιάσονα και στο κακό που προσπαθεί να προκαλέσει στην Αλεξάνδρα, καθώς και στα μυστικά που φυλάει εδώ και χρόνια από την Μαργέτα….

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η ερωμένη του πατέρα του Ιάσονα…

Στον «Έρωτα Φυγά», ένα πρόσωπο που θα επανεμφανιστεί με μεγάλη επιρροή είναι η ερωμένη του πατέρα του Ιάσονα. Αυτή η γυναίκα έχει προκαλέσει αρκετό πόνο στην Μαργέτα, απειλώντας να διαλύσει τον γάμο της. Το μεγαλύτερο όμως σοκ έρχεται όταν αποκαλύπτεται πως ο Ιάσονας είχε σχέσεις μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που την μετατρέπει σε μια είδους δεύτερης μητέρας για τον ίδιο.

Η Μαργέτα, αν και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, δεν μπορεί να αντισταθεί στην απογοήτευση και τον πόνο που νιώθει. Ένα ακόμη πλήγμα γι’ αυτήν είναι η ανακάλυψη ότι ο Ιάσονας προσπάθησε να απομακρύνει τα εγγόνια της από την ίδια και τα πήγαινε να ζουν με την ερωμένη του πατέρα του.

Η κορύφωση της ιστορίας είναι όταν η Μαργέτα αντιμετωπίζει την Ουρανία, η οποία κατέχει σημαντικές πληροφορίες. Ζητάει από την Ουρανία να της αποκαλύψει τα πάντα, ψάχνοντας να μάθει την αλήθεια. Αλλά αυτό που ακούει την σοκάρει βαθιά.

Η Ουρανία αναφέρει με απροσδόκητο τρόπο ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν έναν μεγάλο έρωτα, και πως ο Ιάσονας την γνωρίζει από την εφηβική της ηλικία. Επίσης της λέει ότι ο Ιάσονας ήταν δίπλα της όταν έχασε τον πατέρα του, και την είχε ως μια δεύτερη μητέρα.

Η Μαργέτα, πλέον, αντιμετωπίζει έναν ανυπέρβλητο πόνο και μια οργή που δύσκολα μπορεί να κρατήσει μέσα της. Αγαπά τον γιο της, αλλά αποφασίζει ότι δεν θα αφήσει να περάσει αυτή η κατάσταση χωρίς να πάρει εκδίκηση. Έτσι, ο πόλεμος ξεκινά…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ