Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα σημαδεύει με όπλο τον Ιάσονα!

609

ο Ιάσονας προσπαθεί να εισέλθει στο σπίτι, αλλά η Μαργέτα έχει τοποθετήσει φύλακες που του απαγορεύουν την πρόσβαση…

Έρωτας Φυγάς: αναστάτωση και αναταραχή..

Μια φρέσκια πλοκή ανοίγει στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Έρωτας φυγάς”. Σε αυτήν, θα αναδειχθεί πώς ο Γιώργος Δεμερτζής είχε μια ερωμένη. Το μυστικό αυτό γνώριζαν τόσο η Μαργέτα όσο και ο Ιάσονας. Το αναπάντεχο θα είναι η επιστροφή της γυναίκας αυτής στις ζωές τους, η οποία θα προκαλέσει αναστάτωση και αναταραχή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η σύγκρουση ανάμεσα στη μητέρα και τον γιο θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη οργή. Η Μαργέτα θα ανακαλύψει ότι ο Ιάσονας συναντιέται κρυφά με την ερωμένη του πατέρα του και αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση με οργή. Θέλει να μάθει τι σκοπούς έχει η γυναίκα που είχε καταστρέψει τη ζωή της.

“Πρώτα από όλα, πήρες τον άντρα μου και τώρα θέλεις να πάρεις και τον γιο μου; Το θέλεις για εκδίκηση, εξαιτίας του θυμού σου;”, τη ρωτά η Μαργέτα, με τη γυναίκα να απαντά: “Είμασταν ερωτευμένοι με τον Γιώργο, αλλά η περηφάνια και η ζήλια σου σε εμπόδισαν να δεις την αλήθεια.” Αγανακτισμένη, η Μαργέτα φωνάζει:

“Ήταν ο άντρας μου! Πώς τον βρήκες;”. Η πρώην ερωμένη του Δεμερτζή απαντά: “Σ’ αυτό το σπίτι ο γιος σου έρχεται από 17 ετών μαζί με τον πατέρα του! Ήμουν για εκείνον σαν δεύτερη μάνα και μου στάθηκε όταν ο πατέρας του πέθανε και έμεινα μόνη μου” Η Μαργέτα δυσκολεύεται να δεχτεί όσα ακούει και αντιμετωπίζει τον γιο της με οργή.

Την επομένη, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Ιάσονας προσπαθεί να εισέλθει στο σπίτι, αλλά η Μαργέτα έχει τοποθετήσει φύλακες που του απαγορεύουν την πρόσβαση. “Αν δεν αλλάξεις στάση, δεν θα ξαναμπείς ποτέ σε αυτό το σπίτι. Φύγε και μην επιστρέφεις”, του ανακοινώνει. Ο Ιάσονας προσπαθεί να κινηθεί, αλλά η Μαργέτα τον απειλεί με το όπλο της για να τον απομακρύνει.

Συγχρόνως, η Μαργέτα αποφασίζει να αλλάξει το όνομα της εταιρείας, να αναλάβει την ηγεσία της και να μοιράσει τα ρούχα του νεκρού συζύγου της σε άπορους.

Παράλληλα, ο Ιάσονας για να προκαλέσει τη μητέρα του, αρχίζει να βγαίνει με την ερωμένη του πατέρα του και να δηλώνει σε όλους: “Ο πατέρας μου αγάπησε αυτήν τη γυναίκα, αλλά ποτέ δεν έγινε Δεμερτζή λόγω της μητέρας μου.”

Ταυτόχρονα, αγοράζει ένα σπίτι και η Μαργέτα, προκειμένου να τον τιμωρήσει, αποφασίζει να καθιερώσει τον Μάρκο ως μέτοχο της εταιρείας! Αυτό ταράζει τον Ιάσονα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να ανατρέψει αυτήν την εξέλιξη.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ