Έρωτας Φυγάς: Μαργέτα και Ουρανία σε πόλεμο δίχως τέλος

149

Νέες τρομερές εξελίξεις και ανατροπές, που θα μας κόψουν την ανάσα, έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς, και πολλές από αυτές περιμένουν τον Ιάσονα, εξαιτίας του κακού που προσπαθεί να προκαλέσει στην Αλεξάνδρα, και των μυστικών που κρύβει τόσα χρόνια από την Μαργέτα.

Στον Έρωτα Φυγά, θα εισβάλει λοιπόν η ερωμένη του πατέρα του Ιάσονα, ένα άτομο που έχει προκαλέσει πολύ πόνο στη Μαργέτα καθώς παραλίγο να διαλύσει το γάμο της, και θα αποκαλυφθεί πως ο Ιάσονας είχε σχέσεις μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, μετατρέποντάς την σε δεύτερη μητέρα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Μαργέτα ξεσπά στον Ιάσονα στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα προσπαθεί να κρατήσει την υπομονή της, όμως το κερασάκι στην τούρτα είναι πως ο Ιάσονας προσπάθησε να απομακρύνει τα εγγόνια της από την ίδια, και τα πήγαινε κανονικά στην ερωμένη του πατέρα του.

Η Μαργέτα θα έρθει αντιμέτωπη με την Ουρανία, ζητώντας της να μάθει τα πάντα. Η αλήθεια όμως την γονατίζει..

Η Ουρανία της λέει κατάμουτρα πως εκείνη και ο σύζυγός της είχαν μεγάλο έρωτα, και πως ο Ιάσονας την ξέρει από όταν ήταν 17 χρονών.

Μάλιστα, της αποκαλύπτει πως την επισκεπτόταν από εκείνη την ηλικία, και πως στάθηκε δίπλα της όταν πέθανε ο πατέρας του, και την είχε σαν δεύτερη μητέρα.

Η Μαργέτα καταρρέει και η οργή την κατακλύζει! Λατρεύει τον γιο της αλλά δεν θα αφήσει να περάσει έτσι αυτό.

Η εκδίκηση τώρα ξεκινά..

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ