Έρωτας Φυγάς: Νεκρός ο Ιάσονας από τα χέρια της Μαργέτας;

9814

Συνταρακτικά γεγονότα θα δούμε στον δεύτερο και συνταρακτικό κύκλο του Έρωτα Φυγά, ειδικά όσον αφορά την Μαργέτα και τον Ιάσονα, μιας και θα δούμε μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, θα αποκαλυφθεί πώς ο Γιώργος Δεμερτζής είχε μια ερωμένη, κάτι που γνώριζαν και η Μαργέτα αλλά και ο Ιάσονας και μάλιστα, η γυναίκα αυτή θα επιστρέψει στις ζωές τους και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Κάποια στιγμή, η Μαργέτα θα ανακαλύψει ότι ο Ιάσονας συναντιέται κρυφά με την ερωμένη του πατέρα του και θα δυσκολευτεί να δεχτεί όλη αυτή τη κατάσταση για αυτό και και αντιμετωπίζει τον γιο της με οργή. Θα του ζητήσει τα ρέστα για ότι έκανε και μάλιστα δεν θα διστάσει να τον απειλήσει απειλεί με το όπλο της για να τον απομακρύνει.

Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα αποφασίζει να αλλάξει το όνομα της εταιρείας, να αναλάβει την ηγεσία της και να μοιράσει τα ρούχα του νεκρού συζύγου της σε άπορους ενώ αγοράζει ένα σπίτι και προκειμένου να τιμωρήσει τον Ιάσωνα και αποφασίζει να καθιερώσει τον Μάρκο ως μέτοχο της εταιρείας, όπως θα δούμε στον β’ κύκλο του Έρωτα Φυγά.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ