Έρωτας φυγάς: Ο ανιψιός του Στέφανου έρχεται και διαλύει Ιάσονα και Μάρκο

696

Ο ανιψιός του Στέφανου έρχεται στο Κιάρι και διαλύει Ιάσονα και Μάρκο…

Ανατροπές, συγκλονιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ανατροπές, συγκλονιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα έρχονται στον Β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς «Έρωτας φυγάς». Στο φινάλε της σεζόν που πέρασε έγινε ξεκάθαρο ότι τα νέα επεισόδια θα είναι άκρως συναρπαστικά και γεμάτα αγωνία, καθώς θα δούμε όσα θα συμβούν μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα.

Τις προηγούμενες μέρες σας αποκαλύψαμε για τις συνταρακτικές εξελίξεις του Β’ κύκλου. Τώρα ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψαμε και τα νέα πρόσωπα που εισβάλουν στη σειρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ένας άντρας-μυστήριο καταφτάνει στο Κιάρι, τον οποίο αναμένεται να δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Πρόκειται για τον Φάνη, που θα είναι ένας από τους βασικούς ήρωες και ο ρόλος του θα κρατήσει μέχρι να ρίξει αυλαία η σεζόν. Τον Φάνη θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, που τον είδαμε πέρυσι σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος».

Οι προθέσεις του Φάνη, αρχικά φαίνονται καλές και σύντομα καταφέρνει να κερδίσει την συμπάθεια των περισσότερων. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και κρύβει κινδύνους. Ο γοητευτικός άντρας, έλειπε για πολλά χρόνια από την πατρίδα του και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν την ύπαρξή του.

Είναι ανιψιός του Στέφανου Παράσχου, άρα θα έχει σχέσεις και με τον Μάρκο, αφού θα μπει στην οικογένειά τους. Ο νέος αυτός ήρωας είναι σκληρός και ένας βαθιά πληγωμένος άντρας, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει και να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκουν.

Μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα Δεμερτζή, καθώς τους συνδέει ένα καλά θαμμένο μυστικό. Ο ερχομός του στο Κιάρι θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους Δεμερτζήδες, καθώς ο Ιάσονας θα γίνει στόχος του Φάνη, ο οποίος έρχεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί, καταστρέφοντας τον.

Η άφιξη του, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα και στον Μάρκο, αφού μέχρι τώρα ήταν ο μοναδικός κληρονόμος του Παράσχου, ως ψυχογιός του. Ωστόσο, νόμιμα δεν έχει κανένα δικαίωμα στα κτήματα, τις επιχειρήσεις και τα χρήματα του Στέφανου, γιατί δεν είναι συγγενείς εξ αίματος. Αντίθετα με τον Φάνη που είναι ο μοναδικός νόμιμος κληρονόμος του Στέφανου Παράσχου.

Έτσι, λοιπόν,ο Φάνης θα διεκδικήσει την περιουσία, για την οποία όμως έχει δουλέψει σκληρά ο Μάρκος και όχι εκείνος, γεγονός που θα φέρει εντάσεις ανάμεσα στους τρεις άντρες.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ