Έρωτας Φυγάς: Οι 5 νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στα νέα επεισόδια

152

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει με νέα καταιγιστικά επεισόδια, στα οποία θα δούμε να εισβάλλουν και 5 νέοι χαρακτήρες.

Πρώτα από όλα μπαίνει η Άννα Ανδριανού, μια είδηση που είναι γνωστή εδώ και καιρό και θα υποδυθεί την Ουρανία Πετροπούλου, την ερωμένη του Γιώργου Δεμερτζή, η οποία είναι μια πολύ γοητευτική τραγουδίστρια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Μια ακόμη άφιξη που γνωρίζουμε ήδη είναι αυτή του Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Φάνη Παράσχο, έναν μυστηριώδη άντρα που γίνεται σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου.

Εκτός από τα δύο αυτά πρόσωπα, στον Έρωτα Φυγά θα δούμε ακόμα 3 νέους χαρακτήρες. Ο πρώτος σύμφωνα με το MyTv είναι ο νέος χωροφύλακας, τον ρόλο του οποίου θα αναλάβει ο Αλέξανδρος Δαβίλας, ένας αθώος νέος που βοηθάει την Νάντια σε όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν και γοητεύεται από μια νέα νοσοκόμα, την Αρετή, που θα υποδυθεί η Ανδριάνα Σαράντη.

Πρόκειται για μια έξυπνη κοπέλα που έρχεται στην περιοχή για να ξεφύγει από μια άσχημη σχέση και είναι αποφασισμένη να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια.

Τέλος, θα δούμε και μια νέα γιατρό, την Άρτεμη, που θα ενσαρκώσει η Γιολάντα Καλογεροπούλου, η οποία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και θα ερωτευτεί τον λάθος άνθρωπο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ