Έρωτας Φυγάς: Ποιοι απειλούν να σκοτώσουν την Μαργέτα;

281

Χαμός αναμένεται να γίνει στον β’ κύκλο του Έρωτα Φυγά, ειδικά όσον αφορά την Μαργέτα, μιας και δύο από τους πρωταγωνιστές απειλούν να την σκοτώσουν.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα σχεδιάζουν να το σκάσουν μαζί, όμως τελικά ο Ιάσονας τους ανακαλύπτει και θεωρούν πως η Μαργέτα τους πρόδωσε.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η τελευταία βέβαια, που γνωρίζει πως το ζευγάρι συναντιέται κρυφά, τους υποσχέθηκε πως θα τους βοηθήσει να φύγουν μακριά. Όμως, ο Ιάσονας μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους, με την Αλεξάνδρα να αναγκάζεται να γυρίσει σπίτι με τα παιδιά.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Μάρκος βλέπει πως η Αλεξάνδρα δεν έρχεται στο ραντεβού που είχαν κανονίσει κι έτσι καταλαβαίνει πως κάτι έχει συμβεί. Θεωρεί την Μαργέτα ύποπτη για αυτό και την πάει σε καλύβα, κρατώντας όπλο στα χέρια.

Η Μαργέτα αρνείται πως μίλησε στον γιο της όμως ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να τη σκοτώσει και έτσι την κλειδώνει και της βάζει φωτιά.

Τελικά, ο Μάρκος αλλάζει γνώμη και τελευταία στιγμή αποφασίζει να την σώσει. Η Μαργέτα επιστρέφει σπίτι της, όμως η Αλεξάνδρα είναι οργισμένη μαζί και απειλεί να την σκοτώσει με μαχαίρι, όπως θα δούμε στον β’ κύκλο του Έρωτα Φυγά.

Αυτή που την εμποδίζει είναι η ερωμένη του Δεμερτζή και αποκαλύπτει πως η Ελπίδα ήταν εκείνη που τους κάρφωσε στον Ιάσονα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ