Έρωτας Φυγάς: Ποιον άραγε θα παντρευτεί η Βασούλα;

1023

Αναζητάει εδώ και πολύ καιρό την ευτυχία στον Έρωτα Φυγά, και έναν άνθρωπο να φτιάξει τη δική της οικογένεια, όμως για την ώρα η Βάσω είναι ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της οικογένειας Δεμερτζή, καθώς παρότι δεν είναι συγγενής τους, αλλά στην δούλεψή τους, είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

Η Χρύσα Κλούβα, η αγαπημένη ηθοποιός που υποδύεται τη Βάσω στον Έρωτα Φυγά,
μιλάει στο TiVi Σίριαλ για όλα όσα θα ακολουθήσουν στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης παραγωγής και η αλήθεια είναι πως κάνει αρκετές αποκαλύψεις.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Όσα θα δούμε για τη Βάσω στον Έρωτα Φυγά

Εσείς ενσαρκώνετε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, τη Βάσω. Είναι μια κοπέλα φτωχή, η οποία άφησε τα χωράφια για να εργαστεί μέσα στο αρχοντικό των Δερμετζήδων. Είναι λίγο… κουτσομπολίτσα και μερικώς ανακατώστρα.

«Θεωρώ πώς ό,τι συμβαίνει στη Βάσω είναι από απαιδευσιό. Δεν είναι ψημένη από τη ζωή. Δεν έχει εφόδια και μένει στην πρώτη σκέψη. Δεν νομίζω ότι η πρόθεσή της είναι το κουτσομπολιό και το ανακάτεμα, αλλά επειδή είναι λαϊκός άνθρωπος λέει αυτό που της έρχεται χωρίς να το σκεφτεί. Ως εκ τούτου δημιουργεί παρεξηγήσεις. Είναι όμως πολύ αυθεντική και τα αισθήματα και οι προθέσεις της είναι αγνά».

Πάντως, για να λέμε και το σωστό, η γιαγιά ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε το ενδιαφέρον του ταχυδρόμου για τη Βάσω.

«Αυτή όλα τα αντιλαμβάνεται. Έχει ένστικτο. Καταλαβαίνει πολλά πράγματα πριν ακόμη γίνουν και άλλα πού γίνονται. Μάλλον αρχίζει και η Βάσω να ενδιαφέρεται για εκείνον. Για να δούμε αν θα υπάρξει ειδύλλιο. Είμαι κι εγώ περίεργη να δω τι θα γίνει και περιμένω πώς και πώς γιατί η Βάσω θέλει να παντρευτεί. Ποιος θα είναι άραγε ο τυχερός;».

Με όσα όμως έγιναν, μάλλον θα καθυστερήσει κάτι τέτοιο. Και ο αρραβώνας της Ρηνιώς και του Νικόλα αναβλήθηκε.

«Είναι λογικό γιατί όλα γίνονται επηρεάζουν πολύ το σπίτι. Κάτω από αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει ψυχολογία για αρραβώνες και ταχυδρόμους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οικογένεια. Δεν υπάρχει αποστασιοποίηση του προσωπικού με τα αφεντικά. Ό,τι συμβαίνει γίνεται στο σπίτι που θεωρούν όλοι δικό τους και πονάει τους πάντες».

Είναι πολλά τα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα για τον δεύτερο κύκλο.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες και πώς αλληλοεπηρεάζονται. Πώς θα περνάει η Αλεξάνδρα στη φυλακή, πώς θα καταλήξει ο Ιάσονας και τι θα γίνει με τον Μάρκο και την Ευγενία. Κατά πόσο μπορεί ο Μάρκος να βοηθήσει την Αλεξάνδρα ξέροντας ότι δεν περνάει καλά αφού έχει κάνει και ο ίδιος φυλακή. Έχουμε τη δίκη της και θα μάθουμε ποιος είναι τελικά αυτός που τη βοηθάει. Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές. Αυτοί που είναι κόντρα, ξαφνικά τα γυρίζει η ζωή και βρίσκονται να παλεύουν για το ίδιο πράγμα. Όλα αυτά θα τα δείτε προσεχώς στον δεύτερο κύκλο», είπε η Χρύσα Κλούβα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ